Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Happy hair: Sarah van Soelen is blij met haar nieuwe coupe

Happy hair: Sarah van Soelen is blij met haar nieuwe coupe

Happy hair: Sarah van Soelen is blij met haar nieuwe coupe

Sarah van Soelen (26) had gister een me-time momentje bij haar vaste kapper Le Boudoir. De influencer heeft namelijk weer een nieuwe coupe en laat op Instagram zien dat ze er erg blij mee is. Ze noemt het een heerlijke opfrisser.

Opfrisser

Sarah kon waarschijnlijk wel een opfrisser gebruiken na een pittig start van de week. Hoewel ze niet spreekt van een definitieve breuk tussen haar en André, heeft hij begin deze week toch zijn foto’s met Sarah verwijderd. Vervolgens heeft ze hem weer ontvolgd op Instagram. Maar gelukkig lijkt ze er niet mee te zitten en trakteert ze zichzelf op een bezoekje aan de kapsalon van Niama Amhali, de vrouw van Najib Amhali.

Instagram

Sarah begint het bericht met: HAPPY HAIR!🤍 en bedankt het team van Le Boudoir dat haar geholpen heeft. Ze krijgt veel lieve reacties en steun van haar fans. Zo zeggen volgers: ”Mooi kapsel lieve Sarah, lekker jezelf verwennen!😍  en ”Staat je prachtig knapperd🔥 ❤️ ”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

Lees ook
André wist foto’s met Sarah van Soelen, maar Monique blijft wél op zijn social media staan

Plastische chirurgie

Sarah maakt geen geheim over haar plastische ingrepen en vertelt ook eerlijk dat ze het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. Maar de 26-jarige influencer verklaart aan Beau Monde dat ze ook wat ingrepen weer heeft laten terugdraaien. Zo zegt ze: ”Toen ik niet lekker in mijn vel zat, deed ik te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen. Dat pakte alleen niet zo goed uit.” Sarah heeft inmiddels de fillers in haar jukbeenderen en lippen laten verwijderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Getty Images