Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hans Klok na overlijden assistente (43): ‘Bridget’s zoon Mees en Nathalie waren gek op elkaar’

Hans Klok na overlijden assistente (43): ‘Bridget’s zoon Mees en Nathalie waren gek op elkaar’

Celebs
Hans Klok na overlijden assistente (43): ‘Bridget’s zoon Mees en Nathalie waren gek op elkaar’

Vorige week overleed Nathalie Hoop (43), de assistente van illusionist Hans Klok. Nathalie, bij wie baarmoederhalskanker was geconstateerd, was maar liefst 21 jaar lang een vaste waarde in zijn leven. Ze betekende ook immens veel voor Mees, het zoontje van Bridget Maasland. De knappe brunette was getrouwd met Mees’ vader Pepijn, met wie ze in 2013 een dochtertje kreeg. Aan Story vertelt Hans dat hij compleet in shock is.

‘Ze wilde enkel aan genezing denken’

Nathalie Hoop was eind vorig jaar heel optimistisch over haar toekomst. Hoewel de baarmoederhalskanker in ernstige vorm was teruggekomen, wilde ze aan niets anders dan haar genezing denken. Toch overleed ze vorige week op 43-jarige leeftijd. “Nathalie stierf in de armen van haar man Pepijn”, vertelt een aangeslagen Hans Klok, die jarenlang met Nathalie werkte en met wie hij goed bevriend was, aan Story. “Ze lag al een paar dagen in het ziekenhuis omdat haar organen ermee ophielden.”

‘In Pepijn’s armen gestorven’

Er bleek niets meer aan te doen. Pepijn, de ex-partner van Bridget, was al die tijd bij haar. “De laatste nacht kroop hij bij haar in bed. Hij had zijn armen om haar heen. Hij dutte kort in en toen hij plotseling wakker schrok, was Nathalie gestopt met ademen. Ze is in zijn armen gestorven.”

Onmetelijk gemis

“Ik vind het vreselijk. Voor Pepijn, maar ook voor de kinderen. Ze was gek op haar dochtertje Keet, maar ook op Mees, de zoon van Pepijn en Bridget. En omgekeerd was Mees ook echt gek op Nathalie. Zij moeten haar nu gaan missen”, vertelt Hans.

Lees ook
Bridget Maasland onder vuur vanwege ‘respectloze’ post na overlijden stiefmoeder (43) van zoon Mees

Ophef na ‘respectloze actie’

Mees’ moeder Bridget lag kort na het overlijdensbericht behoorlijk onder vuur. Slechts een dag na het overlijden van Nathalie liet de presentatrice van zich horen op Instagram: niet om steun te betuigen, maar om de nieuwe aflevering van Hotter Than My Daughter te promoten. Dat schoot bij velen compleet in het verkeerde keelgat en werd ‘respectloos’ genoemd. Na alle commotie besloot de blondine tóch aandacht te besteden aan het grote verlies.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Double trouble 😏 samen een dagje Amc #doubletrouble #armeschat #eerstekeergips #sneu #sameninhetziekenhuis @_mees_padberg @pepijnpadberg

Een bericht gedeeld door Nathalie Hoop (@nathalie_padberg_hoop) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Familie 👨‍👨‍👧‍👦 #mijngezin #lief #leuk #grappig #stoer #attent #gek #knap #alles

Een bericht gedeeld door Nathalie Hoop (@nathalie_padberg_hoop) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee