Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoogzwanger in maagdelijk wit: Hanna Verboom in het geheim getrouwd

Hoogzwanger in maagdelijk wit: Hanna Verboom in het geheim getrouwd

Hoogzwanger in maagdelijk wit: Hanna Verboom in het geheim getrouwd

Het is een bijzondere dag voor Hanna Verboom. De actrice en ondernemer viert haar trouwdag. Wat, is ze getrouwd dan? Jazeker, maar al een jaar geleden. Hartstikke stiekem en onder de radar, zo blijkt maandag.

Hoogzwanger in een trouwjurk

De actrice, ten tijde van het jawoord hoogzwanger, deelt een prachtige foto van de grote dag op Instagram. Het huwelijk vond in 2019 plaats in kleine kring. Bij de foto vertelt Hanna dat zij en haar man Ralf Roex het feest daarom dit jaar nog eens wilden overdoen met vrienden. Tja, met de kennis van nu had het stel die planning dus beter om kunnen draaien. De festiviteiten zullen tot volgend jaar moeten wachten.

Magische dag

Hanna en Ralf trouwden op 25 mei 2019 met elkaar, toen de actrice acht maanden zwanger was. Ze beviel een maand later van hun dochter Sara. De actrice werd tijdens de zwangerschap ziek en het was enige tijd onzeker of ze weer gezond zou worden. “We wilden altijd al groots trouwen met alle mensen die ons zo dierbaar zijn. Maar het werd heel klein en intiem, zo vlak voordat ons meisje kwam, omdat we voelden dat dit belangrijk was”, aldus de blondine. “De dag was magisch, onvergetelijk, in de tuin met enkel familie en getuigen. We vierden de liefde tot diep in de nacht.”

Lees ook
Hanna Verboom in Flair: ‘Hoe meer ik deed, hoe gelukkiger ik zou worden. Dat kon alleen maar misgaan’

Liefde overwint alles, ook corona

Ralf en Hanna waren van plan om dit jaar hun huwelijk alsnog te vieren, maar dat zit er vanwege de coronacrisis voorlopig niet in. “Door corona moeten we nog een jaartje wachten, maar dan zal onze ‘ja’ groots gevierd worden. In een kerkje met al onze vrienden. Dan vieren we het leven met zijn verrassingen, verdriet en vreugde en de liefde die alles overwint.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een jaar geleden zeiden we ja tegen elkaar, bijna niemand wist het. Ik was 8 maanden zwanger en had net één van de heftigste tijden in mijn leven achter de rug. Ik was erg ziek geworden en er was veel onzeker, of het mij goed zou komen en hoe het met Sara was. We wilden altijd al groots trouwen met alle mensen die ons zo dierbaar zijn. Maar het werd heel klein en intiem, zo vlak voordat ons meisje kwam omdat we voelden dat dit belangrijk was. De dag was magisch, onvergetelijk, in de tuin met enkel familie en getuigen. We vierden de liefde tot diep in de nacht. Door Corona moeten we nog een jaartje wachten, maar dan zal onze ja groots gevierd worden. In een kerkje met al onze vrienden. Dan vieren we het leven, met haar verassingen, verdriet en vreugde en de Liefde die alles overwint?

Een bericht gedeeld door H A N N A V E R B O O M (@hannaverboom) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Brommers kieken ?

Een bericht gedeeld door H A N N A V E R B O O M (@hannaverboom) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair