Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hamza Othman apetrots op cliffhanger GTST: ‘Het was heel heftig’

Hamza Othman apetrots op cliffhanger GTST: ‘Het was heel heftig’

Hamza Othman apetrots op cliffhanger GTST: ‘Het was heel heftig’

Vanavond wordt de altijd spannende cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden uitgezonden, waarna de welbekende zomerstop volgt. Hamza Othman (22) speelt pas anderhalf jaar in de serie maar mocht tóch al meespelen in de belangrijke aflevering. En daar is hij naar eigen zeggen heel erg trots op.

Cliffhanger met Hamza Othman

Hamza Othman speelt in GTST Ilyas El Amrani, een jonge man de Buurtsuper in Meerdijk beheert. Aan Telegraaf vertelt de 22-jarige acteur dat hij heel serieus met zijn scènes omging, en er veel tijd in heeft gestoken. “Ik ben zo blij dat ik mocht meedoen”, begint de acteur, “dat ik ook behoorlijk wat onderzoek heb gedaan om het zo goed mogelijk te doen.”

Digitale scripts

Hamza kreeg ruim de tijd om ook daadwerkelijk onderzoek te doen, omdat hij al vroeg wist dat hij in de cliffhanger mee zou spelen. “Ik vond het meteen heel vet. Maar ze moesten het nog uitwerken, en het moest allemaal geheim blijven. We krijgen de scripts allemaal digitaal. En ik zat de hele tijd maar te verversen als er een nieuw script kwam, om te kijken of mijn scène ertussen zat”, aldus de acteur.

Lees ook:
Van een onverwacht vertrek tot vrezen voor een leven: zó loeispannend is de zomercliffhanger van ‘GTST’

Kippenvel

De jonge acteur laat weten dat de opnames hem niet in de koude kleren zijn gaan zitten, en dat hij er nog geregeld aan terugdenkt. “Het is de meest bijzondere scène die ik ooit heb gespeeld”, vertelt Hamza Othman. “Het was heel heftig. Als ik nu terugkijk, krijg ik er weer kippenvel van.”

Islamitische getuigenis

Ook zijn moeder vond de scène waarin haar zoon te zien is heel heftig, laat hij weten. “Ook omdat er een islamitische getuigenis in zit die mensen nog niet vaak op televisie hebben gezien. Zelfs mijn moeder vond de scène confronterend, toen ze hem zag. Maar ze was wel blij, hoor. Zij is zo van: ’Doe je ding en maak me trots.’ En volgens mij lukt dat aardig”, aldus Hamza Othman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hamza Othman (@ikbenhamza)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress