Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Halina Reijn emotioneel over overleden vader

Halina Reijn emotioneel over overleden vader

Halina Reijn emotioneel over overleden vader

Met het enorm indrukwekkende cv van Halina Reijn, zijn er maar weinigen die haar niet kennen. De actrice was vrijdagavond te zien in het programma Vijf Jaar Later, waarin haar succesvolle carrière uiteraard niet onbesproken bleef. Toch bleek al snel dat niet alles in het leven van Halina rozengeur en maneschijn is…

Lees ook: Déze knappe BN’er is de nieuwe vlam van Halina Reijn

Ze stond op de bühne met acteur Jude Law, speelde de sterren van de hemel in Zwartboek en schreef ook nog eens een boek met beste vriendin Carice van Houten. De actrice is een echte alleskunner en vindt het dan ook maar moeilijk om stil te zitten. Hoewel velen dan ook denken dat Halina het echt getroffen heeft, schuilt er achter haar vrolijke gezicht ook een hoop verdriet. Zo verloor ze onder andere haar vader toen ze pas tien jaar oud was.

Gesprekken

‘Ik denk dat iedereen die op jonge leeftijd een ouder verliest zich de hele tijd afvraagt of dat hij het leuk vindt wat je doet en welk advies hij je zou geven. Ik voer dan ook weleens gesprekken in mijn hoofd met hem en dan hoop ik maar dat hij zegt: ‘Je bent ook een vrouw als je geen moeder bent’ en ‘Je bent goed in je werk’. Al dat soort dingen. Ik hoop dan ook dat-ie dat allemaal vindt’.

De hele aflevering is te zien op RTL XL.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Telegraaf Beeld: ANP