Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Halina Reijn draait alleen ‘gangster rap’ en de reden zal je verbazen!

Halina Reijn draait alleen ‘gangster rap’ en de reden zal je verbazen!

Halina Reijn draait alleen ‘gangster rap’ en de reden zal je verbazen!

Actrice Halina Reijn speelt de sterren van de hemel in series en films, waardoor een traantje laten op toneel geen probleem is. Om in het dagelijks leven zo min mogelijk te hoeven huilen heeft de brunette een drastische maatregel genomen. ‘Ik luister alleen naar gangster rap!’

Op afstand
De 41-jarige actrice, die vanaf 24 november te zien is in de film De Zevende Hemel, onthulde dit in een interview aan Metro. Ze vertelde in het openhartige gesprek alleen muziek te draaien die zo ver mogelijk van haar af staat. Andere muziek die haar zou kunnen raken, houdt Halina zo veel mogelijk op afstand.

Suïcidale neigingen
“Muziek is zo rauw en bepalend voor de sfeer. Van Rufus Wainwright of David Bowie word ik bijvoorbeeld helemaal gek, joh. Daar krijg ik suïcidale neigingen van”, vertelde Halina. “Ik vind het prachtig en daarom houd ik het graag op afstand. Thuis heb ik nooit muziek opstaan, ik heb niet eens speakers.”

Gangsterrap
Actrice Carice van Houten, de beste vriendin van Halina, treedt af en toe op met haar muziek. Maar ook naar deze shows kan Halina haast niet kijken. “Eigenlijk kan ik ook niet gaan kijken als Carice optreedt. Dan moet ik zo hard huilen”, aldus de actrice. “Het enige waar ik wel eens naar luister is gangsterrap. Dat kan ik goed hebben omdat dat niet mijn wereld is. Ik woon niet in een ghetto in Los Angeles.”

Op naar Den Bosch.

A photo posted by halinareijn (@halinareijn) on

 

Bron: Telegraaf, Metro

Lees ook: