Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ha! Dit is Kendall Jenners geheim voor een flawless skin!

Ha! Dit is Kendall Jenners geheim voor een flawless skin!

Ha! Dit is Kendall Jenners geheim voor een flawless skin!

Wij vrouwen zijn áltijd op zoek naar nieuwe snufjes op het gebied van huidverzorging, haar en make-up. Je kunt zonder pardon een flink fortuin uitgeven aan allerlei producten, maar als je een huidje à la Kendall Jenner wilt (duh), dan hoef je slechts een paar euro uit te geven. Want wij hebben hét budgetproof geheim van het topmodel!

Zelfgemaakt masker
Met het fortuin wat zij binnenhaalt met haar verschijning in de langlopende realityserie Keeping Up With The Kardashians, zou Kendall met gemak een gehele drogisterij kunnen opkopen. Je zou dan ook verwachten dat haar badkamer vol dure potjes en flesjes zou staan. Maar niets is minder waar. Want dé truc voor een zacht en glanzend huidje is volgens de brunette een zelfgemaakt masker van slechts twee ingrediënten!

Modellentruc
Echt waar, eerlijk waar! Het topmodel zweert erbij. En tsja, aan haar gave huidje te zien werkt het ook. Wat je nodig hebt voor dit modellentrucje? Alleen maar een halve citroen en een goed geklopt eiwit. Waarom het werkt? Kendall gebruikt dit homemade masker om de PH-waardes in haar huid in balans te houden, haar poriën te verkleinen en haar gezicht schoon, fris en stralend te houden.

De ingrediënten heb je hoogstwaarschijnlijk gewoon in je keukenkastje liggen, dus je zou het wondermasker vanavond gelijk kunnen proberen. We flawless, ladies tell ‘em!

ᏞᎾᏉᎬ.

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

 

Bron: NSMBL, Instagram

Lees ook: