Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: dít is de nieuwe (knappe!) vriendin van voormalig ‘GTST’-ster Guido Spek

Zien: dít is de nieuwe (knappe!) vriendin van voormalig ‘GTST’-ster Guido Spek

Zien: dít is de nieuwe (knappe!) vriendin van voormalig ‘GTST’-ster Guido Spek

Guido Spek (30) kennen we natuurlijk allemaal als Sjoerd Bouwhuis uit ‘GTST’. In de soap – waar hij in 2018 afscheid van nam – had hij onder meer een relatie met Rikki de Jong (Robin Martens) en Aysen Baydar (Dilan Yurdakul). Maar met wie is hij eigenlijk samen in het echte leven? De acteur bevestigt zijn ‘nieuwe’ relatie in ‘Story’.

Relatie Guido Spek

‘Nieuw’ is de relatie van Guido Spek overigens niet echt meer te noemen, maar pas recent heeft de acteur bevestigd een setje te vormen met Suze Meijer. Twee jaar geleden verscheen de acteur namelijk al met de dame in kwestie op de loper bij de musicalpremière van Evita. Toen stelde hij haar nog voor als een goede vriendin, maar nu heeft hij in het entertainmentblad toegegeven dat hij en de Amsterdamse juriste een relatie hebben.

Tijd vrijgezel

Tot 2014 had Guido een relatie met Desi van Oeveren. Na die breuk bleef de acteur lange tijd vrijgezel. “Ooit hoop ik vader te worden, maar dan wel met de juiste vrouw aan mijn zijde. Tot die tijd geniet ik van het vrijgezellenleven”, zei hij destijds tegen Story. “Ik ga ook vaak alleen op vakantie en schroom dan niet om leuke vrouwen aan te spreken. Vaak leidt dat tot leuke ontmoetingen en onverwachte avonturen.”

Verliefd op collega

Ook gaf hij toen toe even verliefd te zijn geweest op een tegenspeelster uit Goede Tijden, Slechte Tijden. “Dat vond ik geen prettig gevoel. Omdat ik niet wist of het wederzijds was en ik het ook niet durfde te zeggen, stotterde ik als we samen opnames hadden. Niemand begreep waarom, behalve ik.”

Lees ook
Nog één week geduld: makers ‘GTST’ onthullen wederom spannende beelden van nieuwe seizoen

GTST-relaties

Guido is overigens niet de enige GTST-acteur die verliefd is geworden op een tegenspeler. Zo hebben Caroline de Bruijn (Janine Elschot) en Erik de Vogel (Ludo Sanders) al jaren een relatie, en zijn ook Bertrie Wierenga (Shanti Vening) en Dorian Bindels (Daan Stern) sinds kort een stel. Ook waren ook Melissa Drost (Sjors Langeveld) en Alkan Çöklü (Amir Nazar) een poosje samen. Daarnaast biechtte Ferri Somogyi (Rik de Jong) onlangs op óók een tijdje iets gehad te hebben met een soapcollega.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress