Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bing en Q bespreken GTST-cliffhanger op Facebook: ‘Het is de duurste ooit’

Bing en Q bespreken GTST-cliffhanger op Facebook: ‘Het is de duurste ooit’

Celebs
Bing en Q bespreken GTST-cliffhanger op Facebook: ‘Het is de duurste ooit’

Ieder jaar wordt de spanning maandenlang opgebouwd tot een enorme climax aan het einde van het seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden: de zomercliffhanger. Die van het huidige seizoen komt met rasse schreden dichterbij en beetje bij beetje komen we daar meer over te weten.

Lees ook
Spoiler alert! Dít is de moordenaar van Jan Maes in GTST

Duurste ooit

Zo hebben acteurs Everon Jackson Hooi (Bing) en Max Willems (Q) tijdens een livechat op de Facebookpagina van de soap, die al 28 jaar loopt, onthuld dat de komende seizoensfinale de duurste ooit gemaakt is.

Indrukwekkend

Everon en Max hielden verder hun lippen stijf op elkaar, maar lieten wel weten dat de cliffhanger – die volgens één van de scenarioschrijvers op de draaidag enorme indruk maakte op zowel de cast als de makers – een bijzonder spectaculaire wordt. Tussen neus en lippen door lieten de twee ook vallen dat zij het vooraanstaande drama zullen overleven.

Listige Loes

Kijkers probeerden ook te ontdekken hoe lang de listige Loes nog in de soap te zien zal zijn. Hoewel de mannen het natuurlijk spannend probeerden te houden en zo min mogelijk over de verhaallijn onthulden, antwoordde Everon wél dat Loes voorlopig nog te zien is in GTST. “We hebben het veel te leuk op de set.”

De laatste aflevering van dit seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden zie je op vrijdag 6 juli op RTL 4.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still uit video

Shoppen is altijd een goed idee