Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > GTST-ster Buddy Vedder vindt misvatting over soapies onterecht!

GTST-ster Buddy Vedder vindt misvatting over soapies onterecht!

GTST-ster Buddy Vedder vindt misvatting over soapies onterecht!

Er wordt vaak gezegd dat het spelen in een soap minder uitputtend zou zijn dan het hebben van een rol in een andere televisieserie. GTST-ster Buddy Vedder vind dit erg jammer en spreekt zich hier dan ook over uit. Volgens de acteur is het juist ontzettend hard werken om mee te spelen in de RTL-soap.

Flink onderschat
De 22-jarige acteur vertelt in een interview met Veronica Magazine dat hij het erg jammer vindt dat zoveel mensen nogal laatdunkend doen over soapies. Hij zegt hierover: “Wat zij vaak niet weten, is dat wij onder enorme tijdsdruk werken. In de tijd dat er bij Game of Thrones twee minuten worden opgenomen, draaien wij anderhalve aflevering. Het is een vak apart, dat vaak wordt onderschat.”

Rover
Sinds vorig jaar is Buddy te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, en speelt hij de rol van Rover Dekker. Daarnaast is de jonge acteur ook te zien in het nieuwe dansprogramma Dance Dance Dance. Op Instagram plaatste hij al een filmpje over het televisieprogramma, wat vanaf 3 september op RTL te zien is. Gaan jullie kijken?

Bron: RTL Nieuws, Veronica, Instagram

Lees ook: