Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gaat dit ‘GTST’-koppel de soap sámen verlaten? ‘Zo zijn we met elkaar vergroeid’

Gaat dit ‘GTST’-koppel de soap sámen verlaten? ‘Zo zijn we met elkaar vergroeid’

Celebs
Gaat dit ‘GTST’-koppel de soap sámen verlaten? ‘Zo zijn we met elkaar vergroeid’

Lucas (Ferry Doedens) die binnenkort zijn spullen moet pakken, Amir (Alkan Çöklü) die deze week nog afscheid neemt van Meerdijk, maar óók een oude bekende die (tijdelijk?) weer terugkeert naar het soapdorp: in ‘GTST’ blijft het een komen en gaan van personages. Toch zijn er ook veel acteurs die al jaren met elkaar samenspelen en daardoor niet meer zonder elkaar kunnen op de set. Eén stel geeft dan ook toe sámen de serie te verlaten, als een van de twee ooit besluit te vertrekken.

Bing en Nina ‘GTST’

Hoewel het soapkoppel veel ups maar zéker ook een hoop downs met elkaar heeft meegemaakt, zijn Bing (Everon Jackson Hooi) en Nina (Marly van der Velden) al jaren een setje. Ze kennen elkaar dan ook door en door. “Ik hoef maar naar Marly te kijken en ik weet wat ze bedoelt”, vertelt Everon over hun bijzondere band in GTST Magazine.

Met elkaar vergroeid

In GTST spelen zónder Marly ziet Everon dan ook niet zitten. “Als zij ooit stopt, ga ik ook weg. Want zo zijn we wel met elkaar vergroeid”, biecht hij op. De actrice denkt daar hetzelfde over. “Dat geldt voor mij ook wel”, reageert ze op die uitspraak.

Elke dag contact

In hetzelfde interview zegt de acteur dat hij en zijn tegenspeler elkaar “elke dag” spreken. “Marly is vaak de eerste die ik zie in de ochtend”, aldus Everon. Maar hoe sterk hun band ook is, ’s avonds hoeven de twee “niet ook nog samen te eten”.

Lees ook
Na breuk van real life ‘GTST’-stel is actrice Melissa Drost weer gelukkig in de liefde

Ludo en Janine

Everon en Marly zijn niet de enige acteurs die tegelijkertijd de soap zouden verlaten, óók Erik de Vogel (Ludo Sanders) en Caroline de Bruijn (Janine Elschot) hebben weleens laten vallen alleen samen hun koffers te pakken. “We zeggen dat wel vaak, ja: als de een gaat, gaat de ander ook. Dat is de deal”, aldus de acteur jaren geleden tegenover Shownieuws. Caroline en Erik zijn in het echte leven ook een setje en hebben samen een prachtige dochter. Ludo is overigens al weken vermist in GTST en er lijken steeds meer aanwijzingen te zijn dat-ie niet meer boven water komt. Zou dit dan betekenen dat zowel Ludo als Janine binnenkort niét meer te zien zullen zijn in de soap?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Call 911, we have an emergency! 🚑 Wat zijn de gevolgen van dit ongeluk voor #Bing en #Nina? #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Attentie! #Baby op komst! Wil jij weten hoe #Bing op #Nina haar bekentenis reageerde? Ga dan snel naar onze website 👶❤ #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee