Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > GTST-personage Nina Sanders ontwerpt kledinglijn voor WE Fashion!

GTST-personage Nina Sanders ontwerpt kledinglijn voor WE Fashion!

GTST-personage Nina Sanders ontwerpt kledinglijn voor WE Fashion!

Nina Sanders, het karakter uit GTST die je wellicht kent als de dochter van Ludo en Janine, is in de serie modeontwerpster. In de soap is ze al wekenlang bezig met het ontwerpen van een nieuwe kledinglijn, maar voor welke opdrachtgever dit was werd nog niet bekend gemaakt. Tot nu toe, want gisteravond is onthuld dat het om WE Fashion gaat!

Party Collection
Eerder ontwierp Nina Sanders – gespeeld door actrice Marly van der Velden – al een tassenlijn, Tasjesdief genaamd. Maar nu maakt Nina Sanders een move naar het ontwerpen van kleding. Het gaat om een party collection voor vrouwen voor kledingmerk WE Fashion. Wanneer de collectie verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Fictie en realiteit
Natuurlijk hebben we hier te maken met een soap, en dat maakt de samenwerking met de modeketen WE Fashion zo bijzonder. Want de combinatie van fictie en realiteit zorgt voor een unieke twist aan deze samenwerking. Fans van Goede Tijden Slechte Tijden, kunnen alle updates rondom de kledinglijn volgen via social media. Ook de GTST Meerdijk-App zal de ontwikkelingen rondom de party collection op de voet volgen. En door middel van verschillende spellen kunnen fans ook nog eens leuke WE Fashion prijzen winnen.

Bekijk hieronder een fragment uit GTST, over de kledinglijn van Nina Sanders.

 

Bron: Grazia

Lees ook: