Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe stap: GTST’s Melissa en Alkan werken na relatiebreuk nóg intensiever samen

Nieuwe stap: GTST’s Melissa en Alkan werken na relatiebreuk nóg intensiever samen

Nieuwe stap: GTST’s Melissa en Alkan werken na relatiebreuk nóg intensiever samen

Nog geen maand geleden verbraken ‘GTST’-sterren Alkan Çöklü en Melissa Drost, onder het grote publiek beter bekend als Sjors en Amir, hun relatie. Dat ze nog wél een stel vormen in de soap, vinden de twee niet ongemakkelijk. Integendeel: ze gaan zelfs intensiever samenwerken.

Ook deze zomer komt GTST met een magazine. Dit jaar is met het thema ‘grenzen verleggen’; aan Alkan en Melissa als kersverse hoofdredacteuren om er een spetterende editie van te maken. Zo hebben de soapies bedacht dat een paar acteurs voor een dag de functie van hun backstage-collega’s zullen overnemen, en interviewen ze andere sterren hoe zij privé en werk met elkaar combineren.

‘BFF’s en collega’s’

Alkan en Melissa zijn enorm blij met deze uitdaging. “Samen met één van m’n BFF’s en collega Alkan mag ik dit jaar de hoofdredactie vormen van het GTST-magazine. Geinig hè? Het wordt heel mooi”, laat Melissa weten. “Het wordt legendarisch! Zoveel plezier om dit te maken!”, reageert een dolenthousiaste Alkan.

Lees ook
Zó ziet de echte dochter van GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn er nu uit

Voorgangers

Dit is de derde keer dat GTST-sterren hoofdredacteur zijn van het magazine. Everon Jackson Hooi (2017) en Dilan Yurdakul (2018) gingen Alkan en Melissa voor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP