Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch: GTST’s Ludo Sanders geeft zichzelf een make-over in TikTok-filmpje

Hilarisch: GTST’s Ludo Sanders geeft zichzelf een make-over in TikTok-filmpje

Hilarisch: GTST’s Ludo Sanders geeft zichzelf een make-over in TikTok-filmpje

Onlangs bracht Goede tijden, slechte tijden-personage Ludo Sanders een aanzienlijke tijd op een verlaten boorplatform door. Hoewel Ludo er normaal gesproken uitziet om door een ringetje te halen, is zijn look daar flink verwilderd. Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat zijn liefde Janine hem redde en daarom is het tijd dat Ludo zijn oude looks weer terug krijgt.

Ludo is back

Hoewel Ludo weer veilig thuis is, ging het met het personage niet gelijk goed. Hij verloor zijn veilinghuis aan zijn aartsrivalen Billy en Richard. Maar Ludo zou Ludo niet zijn, als hij niet alweer een plannetje gesmeed heeft om zijn veilinghuis terug te krijgen. Zal hij zich dan eindelijk weer zijn oude, vertrouwde zelf voelen?

Weg met die baard

Ruim tachtig dagen zat Ludo op het verlaten boorplatform en daar had hij niet bepaald de mogelijkheid om zich te scheren. Er verscheen al snel een flinke baard op zijn gezicht. Nu Ludo weer back in business is, is het de hoogste tijd om zijn baard eraf te halen en weer keurig in pak door het leven te gaan. Nu zijn personage weer de goede kant op gaat, is het aan acteur Erik de Vogel om zich te scheren. Daar staat hij op een bijzondere manier bij stil, namelijk middels een TikTok-video.

Lees ook
Wil je even zien: ‘GTST’ deelt spectaculaire backstagebeelden van Ludo’s redding

TikTok-video

De video is geplaatst op het Instagram-account van de soap. “✂️ + ? en je voelt je weer als herboren”, staat bij de video geschreven, samen met de hashtag #returnofthelegend. Wij zijn heel benieuwd naar Ludo’s comeback in de serie. Aan zijn looks zal het in ieder geval niet liggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard  | Beeld: GTST