Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn doen boekje open over privéleven

GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn doen boekje open over privéleven

Celebs
GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn doen boekje open over privéleven

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn bij het grote publiek vooral bekend onder de namen Ludo Sanders en Janine Elschot. In ‘GTST’ is dagelijks te zien hoe de twee elkaar de tent uitvechten, maar thuis gaat het er gelukkig een stuk gemoedelijker aan toe.

In een gloednieuwe video voor het YouTube-kanaal van GTST beantwoordt het acteurskoppel de meest prangende vragen van alle soapfans. Hierin benadrukken Caroline en Erik – die zowel voor als achter de camera al twintig jaar een stel zijn – dat ze hun werk absoluut niet mee naar huis nemen.

Soapnamen

Wel geeft de actrice toe hun soapnamen weleens buiten de set te gebruiken. “Ik noem hem weleens Janine”, grapt ze. Dan serieus: “Nou, ik zal je eerlijk zeggen dat we het voor de grap wel eens doen.” Dat neemt niet weg dat ze het vreemd vindt dat mensen denken dat ze elkaar écht Ludo en Janine noemen. “Daarom doen we het expres.”

Lees ook
Oelala: GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn delen wel héél intieme zwembadfoto

Geheim

Erik en Caroline vielen als een blok voor elkaar sinds hun ontmoeting op de GTST-set. Het koppel is nog altijd verliefd. De soapacteur verklapt hun geheim aan Story: “Als je geliefden bent, moet je elkaar met de egards van de eerste week blijven behandelen”, vertelt Erik. “Zeker in een langdurigere relatie is het belangrijk om je best te blijven doen. Voor ons is dat geen opgave: het is ook een leuk spel. Ik blijf Caroline versieren. De kunst is om je te kunnen verplaatsen in je geliefde. Je kunnen of wíllen afvragen waar de ander behoefte aan zou kunnen hebben. En niet bang zijn om op je bek te gaan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, YouTube

Shoppen is altijd een goed idee