Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > GTST-actrice Inge Schrama doet trucje met babybuik!

GTST-actrice Inge Schrama doet trucje met babybuik!

GTST-actrice Inge Schrama doet trucje met babybuik!

Afgelopen mei vertelde actrice Inge Schrama dat ze in blijde verwachting is van haar tweede kindje. Haar babybuik is in tussentijd al een flink stuk groter geworden, en dat laat ze actrice nu vol trots zien!

Voordelen van zwanger zijn
De blondine, die bij het grote publiek bekend staat als Sjors uit de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden, deelt op Instagram een foto waaruit blijkt dat zwanger zijn best wat voordelen met zich mee brengt. Een steeds groter wordende buik is natuurlijk best onhandig, want je past niet meer in je favoriete kleding en ook bepaalde handelingen worden steeds moeilijker om te doen. Maar als we Inge mogen geloven, is een grote buik ook ontzettend handig!

Koffietafel
De actrice laat op de grappige foto zien hoe ze haar babybuik als tafeltje gebruikt voor haar ontbijt. Met een croissant in haar hand, laat ze haar schuimende cappuccino balanceren op haar buik. ‘Koffietafel’, schrijft ze onder de foto. Bekijk ‘t kiekje hieronder!

View this post on Instagram

Koffietafel.

A post shared by Ingmar .*• (@ingk__) on

Inge en haar vriend Daniël werden in 2013 al ouders van hun eerste kindje, dochter Betty Sue. Wat het geslacht van hun tweede kindje is, hebben ze nog niet bekend gemaakt.

Bron: Grazia

Lees ook: