Je bent hier: Home > Celebs > Grote zorgen om verlamde zoon van Ron Brandsteder

Grote zorgen om verlamde zoon van Ron Brandsteder

Celebs
Grote zorgen om verlamde zoon van Ron Brandsteder

Aangezien Rick Brandsteder (33) de laatste tijd volop in de media te zien is (wie gaat er vanavond weer kijken naar een kersverse Temptation Island?), zou je bijna vergeten dat Ron Brandsteder nóg een zoon heeft, de 31-jarige Robert. De familie maakt zich momenteel grote zorgen om zijn gezondheid, nadat ‘Bob’ in afgelopen najaar van een betonnen trap viel en verlamd raakte.

Lees ook
Groot drama treft familie Brandsteder

Geen verbetering
Bij die val beschadigde Bob zijn arm zo ernstig, dat deze verlamd raakte. Een operatie moest ervoor zorgen dat er verbetering zou optreden, maar de vooruitzichten voor de jongste zoon van Ron en zijn vrouw Yvonne zien er weinig rooskleurig uit…

‘We weten niet of het gevoel nog terugkomt’
“We zijn nu bijna een half jaar verder en er is nog altijd geen verbetering”, aldus Yvonne in de nieuwe Story. “De operatie is goed gegaan en Bob woont zelfstandig thuis. Het positieve is dat hij zich steeds beter kan behelpen met één arm. Maar het mindere nieuws is dat hij zijn linkerarm nog steeds niet kan buigen. Het gevoel is niet terug en we weten niet of dat ooit gaat gebeuren.”

Lees het volledige interview in het zesde nummer van Story die vanaf nú in de winkel ligt.

Shoppen is altijd een goed idee