Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Grote verandering in GTST: Billy de Palma is terug

Grote verandering in GTST: Billy de Palma is terug

Grote verandering in GTST: Billy de Palma is terug

Billy de Palma, gespeeld door actrice Lone van Roosendaal (52), zal weer te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Billy heeft Meerdijk niet voorgoed verlaten en komt terug. 

Pas op: spoiler alert

Billy de Palma, omgedoopt tot de ‘soapbitch’ van Goede Tijden, Slechte Tijden leek na de zomercliffhanger niet meer terug te komen in Meerdijk. Billy vermoordde Leon, de handlanger van Ludo Sanders, en liet haar ‘liefde’ Richard van Nooten achter. Veel mensen hadden nog wat af te rekenen met de bitch van de serie. Rechercheur Daan is daarom op zoek naar de verdwenen Billy en het lijkt erop dat hij de diva gevonden heeft. Televizier verklapt namelijk dat Ludo en Richard een gesprek afluisteren tussen Billy en dochter Shanti. Dit alles zal te zien zijn in de aflevering van volgende week donderdag.

Lees ook
Van Tiffy tot Lucas: dít zijn de leukste babynamen geïnspireerd op ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’

Emotioneel belletje

“Zodra iemand ook maar dichtbij komt, dan ren jij weg. Van Richard, van mij, van Pieter”, zegt een geëmotioneerde Shanti. Billy wil graag haar verhaal doen, maar Shanti wil er niks van horen. “Weet je wat, blijf dan ook gewoon lekker helemaal weg!”, zijn Shanti’s laatste woorden aan haar moeder. De vraag is of Billy de Palma daadwerkelijk naar Meerdijk terug zal keren, of dat ze uit de buurt blijft na alle gebeurtenissen. Het beloofd weer een spannend seizoen te worden. Je kunt de afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden elke maandag tot en met donderdag om 20:00 kijken bij RTL 4 of vooruitkijken op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLnieuws | Beeld: GTST/Videoland