Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Groot nieuws voor Sylvie Meis!

Groot nieuws voor Sylvie Meis!

Groot nieuws voor Sylvie Meis!

Presentatrice en model Sylvie Meis zet een volgende stap in haar televisiecarrière, en daar is ze ontzettend trots op. Het grote nieuws werd zojuist naar buiten gebracht, en wat blijkt? Sylvie Meis zal het gezicht worden van een groots programma op SBS6!

Familieshow
“Geweldig nieuws! Helaas kon ik vandaag niet bij de officiële persdag in Nederland zijn, maar ik ben zo trots om te mogen vertellen dat ik komend najaar met Jeroen van der Boom het derde seizoen van ‘Wedden dat ik het kan’ op SBS zal presenteren. Een show op zaterdagavond voor de hele familie. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière”, schrijft Sylvie op Instagram.

Groots amusementsprogramma
De aankondiging werd bekend gemaakt tijdens de aankondiging van de nieuwe najaarsprogrammering van SBS Nederland.  Het programma ‘Wedden dat ik het kan’ is een groots amusementsprogramma van SBS6, waarin allerlei gekke uitdagingen en weddenschappen worden aangegaan.

Nieuwe projecten
De blondine timmert nog altijd hard aan de weg. Voorheen was ze voornamelijk te zien als presentatrice voor de Duitste televisie en deed ze een jarenlange samenwerking met lingeriemerk Hunkemöller. Deze samenwerking beëindigde Sylvie onlangs, en daardoor heeft ze nu dus tijd voor meer nieuwe projecten zoals deze presentatieklus voor SBS6. Wij zijn erg benieuwd naar het programma!

Bekijk hieronder de foto die Sylvie deelde op Instagram.

Bron: Grazia

Lees ook: