Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoe leuk: gravin Eloise van Oranje te zien in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’

Hoe leuk: gravin Eloise van Oranje te zien in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’

Hoe leuk: gravin Eloise van Oranje te zien in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’

Na het lanceren van een eigen boek heeft Eloise van Oranje weer iets nieuws op de planning staan. De negentienjarige gravin duikt namelijk op in het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’, dat aankomende maandag van start gaat.

Eloise in ‘De Slimste Mens’

In alweer het achttiende seizoen van De Slimste Mens is niemand minder dan gravin Eloise van Oranje te zien. Niet als kandidaat om het vuur aan de schenen gelegd te worden, maar als gast. Zíj stelt de vragen, in de ronde Open Deur. Dat hebben de makers van de quiz vandaag bekendgemaakt via Instagram. “Vorig seizoen speelde ze al een belangrijke rol en dit jaar is ze weer te zien!”, aldus KRO-NCRV op social media. “Gravin Eloise is dit seizoen een van de vraagstellers in de Open Deur ronde!”

Deelnemers ‘De Slimste Mens’

KRO-NCRV heeft onlangs niet alleen bekendgemaakt wanneer De Slimste Mens weer te zien zal zijn, ook weten we inmiddels wie er te zien zijn in de eerste aflevering van alweer het achttiende seizoen. Cabaretier Bert Visscher, schrijfster en presentatrice Daphne Deckers en Sergio Vyent – gastheer uit het BNNVARA-programma First Dates – nemen het in de kersverse episode tegen elkaar op en trappen reeks numero achttien af. Onder anderen sportjournalist Barbara Barend, cabaretier Marc-Marie Huijbregts, artiest Ellen ten Damme en cabaretier Najib Amhali maken later deze zomer hun opwachting in de spelshow.

Lees ook
‘Gravinfluencer’ Eloise van Oranje over grappige bijnaam: ‘Zo zie ik mezelf helemaal niet’

Expositie

Dat Eloise een bezige bij is, moge duidelijk zijn. Ook opent de ‘gravinfluencer’ op 14 juli namelijk een expositie in Paradiso. De pop-up expositie LAYERED “viert de kracht van zelfexpressie”. De gravin wil met de expositie een boodschap uitdragen, van “ongelimiteerd jezelf kunnen zijn en je eigenheid vieren”. Daarnaast bracht Eloise vorige maand ook haar boek Learning by doing uitgebracht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De slimste mens (@deslimstemens_nl)

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram