Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Zucht…’: Gravin Eloise deelt TikTok-filmpje met dansende Constantijn

‘Zucht…’: Gravin Eloise deelt TikTok-filmpje met dansende Constantijn

‘Zucht…’: Gravin Eloise deelt TikTok-filmpje met dansende Constantijn

In een – inmiddels van TikTok verwijderd – filmpje van Eloise waren prins Constantijn en prinses Laurentien vrolijk bewegend op muziek te zien. Het leverde de gravin en haar ouders veel reacties op. Maar of de broer van koning Willem-Alexander er nou zo blij mee was…

Eloise op TikTok met Constantijn

Boven de video staat geschreven “Show the thing that made you famous”, oftewel ‘laat zien waar je bekend van bent’. En dus laat Eloise op een vrolijk muziekje dansend haar ouders zien. Constantijn maakt een golvende beweging met zijn handen in elkaar gevouwen en Laurentien knikt als ze in beeld is op de beat mee.

Dochters en social media

Het filmpje moest verwijderd worden maar de mensen op Twitter lieten het pareltje niet zomaar gaan. Het filmpje wordt veelvuldig gedeeld, zo ook met Constantijn zelf. “Niets meer aan doen, fijn weekend” wordt er gereageerd op het filmpje. De reactie van Constantijn is veelzeggend. “Dochters en social media…zucht.”

 

Posten wat ze wil

De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is een open boek op haar socials. Eerder liet ze weten dat haar ouders niet over haar schouders meekeken tijdens het vragenvuur van haar volgers. “Nee ze controleren niks, maar ik let uit mezelf op wat ik precies post”, antwoordde ze op de vraag hoe ze omgaat met sociale media en of ze erop mag zetten wat ze wil of dat haar ouders dat eerst checken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Twitter | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee