Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eloise van Oranje voor het eerst bij talkshow voor boekpromotie: ‘Mijn moeder was kritisch’

Eloise van Oranje voor het eerst bij talkshow voor boekpromotie: ‘Mijn moeder was kritisch’

Eloise van Oranje voor het eerst bij talkshow voor boekpromotie: ‘Mijn moeder was kritisch’

Gisteren mocht Eloise van Oranje aanschuiven bij ‘Tijd voor MAX’. Het was de eerste keer dat de gravin bij een talkshow aanwezig was. Zo laat de onder andere weten wat haar ouders van haar eigen boek vinden. 

Eloise van Oranje talkshow

Volgende week komt haar boek ‘Learning by doing’ uit. Een stijlgids waar de gravin al een lange tijd aan werkt. Bij een boek hoort een promotie en dat deed ze voor het eerst bij een talkshow. Natuurlijk kan presentator Sybrand Niessen het niet laten om te vragen wat ze daarvan vindt. “Helemaal leuk”, antwoord Eloise meteen. “Er is hier ook echt een fijne sfeer, dus heel leuk als eerste keer.”

Boek promoten

Aan tafel vertelt de jonge gravin over haar boek dat volgende week uitkomt. Ook al heeft ze het boek volledig zelf geschreven, papa en mama hielpen hier en daar wel een handje. “Mijn ouders kijken natuurlijk met mij mee,” laat Eloise weten. De trotse ouders wilden graag nog wel meekijken met hun dochter. Sybrand is dan ook nieuwsgierig wat voor kritiek er van Laurentien en Constantijn kwam. “Mijn moeder heeft natuurlijk heel veel ervaring met boeken schrijven dus die was heel kritisch op de taal, maar had alleen maar goede kritiek – wat heel fijn is om te hebben.”

Gravinfluencer

Aangezien Eloise ook enorm actief is op social media, wordt ook dat onderwerp nog even aangesneden. “Ik ben ook maar een jong meisje, dus natuurlijk ben ik ook onzeker over dingen. Op social media krijg je zo vaak perfecte dingen te zien”, vertelde ze aan de talkshowtafel. “Je moet je bedenken dat het een momentopname is van iemand. En hoe ik daarmee omga is wel echt mensen ontvolgen waarvan ik de hele tijd denk: ‘jij bent zo mooi, was ik maar zo.'” Want dat is volgens de gravin niet goed. ‘Heel de tijd iets anders willen zijn dan dat je eigenlijk bent. Waarom zou je iemand volgen waarmee je jezelf alleen maar gaat vergelijken?”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Story | Beeld: still, Instagram