Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lockdown-liefde voor Pathé: wederom elke dag een recente bioscoopfilm gratis (!) te zien

Lockdown-liefde voor Pathé: wederom elke dag een recente bioscoopfilm gratis (!) te zien

Celebs
Lockdown-liefde voor Pathé: wederom elke dag een recente bioscoopfilm gratis (!) te zien

Bioscoopexploitant Pathé biedt de komende twee weken, tijdens de gedeeltelijke lockdown die dinsdagavond flink strenger werd, elke dag een gratis film aan via streamingdienst Pathé Thuis. Dat heeft het concern, dat óók tijdens de eerste lockdown van afgelopen voorjaar gratis vermaak aanbood, donderdag bekendgemaakt.

Bekroonde titels gratis te zien

Het gaat om titels die recent in de bioscopen te zien waren zoals de thriller Hotel Mumbai, over de aanslag op het Taj Mahal Palace Hotel in 2009, die als eerste 24 uur voor nop te bekijken is (scroll naar beneden voor de trailer). Ook de bekroonde komedie Booksmart komt één dezer dagen aan de beurt.

Meer dan een miljoen gelukkige kijkers

Elke dag wordt om 9.00 uur via de socialmediakanalen van Pathé gemeld wat de film van de dag is. “Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers”, aldus commercieel directeur Doron Kurz. Pathé initieerde ook in april een soortgelijke actie, tijdens de eerste coronalockdown. In totaal maakten toen meer dan één miljoen mensen gebruik van de mogelijkheid om op deze manier een film te zien.

Lees ook
Zwijmelen! De eerste trailer van ‘Zwaar Verliefd! 2’ is hier (maar… krijgen we wel een kans om de film te zien?)

Strenge maatregelen

Premier Mark Rutte kondigde dinsdag aan dat bioscopen, theaters en musea vanaf donderdag weer twee weken de deuren moeten sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Eerder al moesten de Pathé-bioscopen de buffetten sluiten, waarna de keten met het ludieke plan kwam om popcorn thuis te laten bezorgen in Amsterdam. Helaas is dat nu door de volledige sluiting tijdelijk niet meer mogelijk. Voor nu maar even supermarktpopcorn, dan. Laat dat stay in-weekend maar komen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

De trailer van Hotel Mumbai:

Bron: ANP | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee