Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een ‘grapje’ van Thijs Römer valt niet in goede aarde bij RTL-baas Peter van der Vorst

Een ‘grapje’ van Thijs Römer valt niet in goede aarde bij RTL-baas Peter van der Vorst

Een ‘grapje’ van Thijs Römer valt niet in goede aarde bij RTL-baas Peter van der Vorst

Thijs Römer poste een gevoelige tweet over RTL Boulevard op Twitter. RTL-baas Peter van der Vorst was hier niet van gediend en stuurde Thijs een berichtje ‘hij appte dat hij in shock was.’ Zijn grapje kan hem wellicht veel geld kosten.

Aanslag

In het weekend na de aanslag op Peter R. de Vries besloot RTL Boulevard geen uitzendingen te maken. Dit was het begin van Thijs zijn grap. ‘Ik snap dat idee van een ‘aanslag op de journalistiek’, maar vond die paar dagen zonder RTL Boulevard best verfrissend’, poste de acteur op Twitter. Römer heeft later de tweet weer verwijderd.

Geschrokken

Nog voor hij de tweet had verwijderd had Peter van der Vorst al lucht gekregen van de ‘grap’. De baas van RTL was woest en stuurde Thijs een appje. ‘Dat hij echt in shock was over wat ik op Twitter had gezegd en dat het schandalig was. En dat niet alleen RTL Boulevard, maar heel RTL dat niet kon waarderen’, vertelt de acteur. ‘Je bent er niet bij als mensen zeggen: ‘Doe Thijs Römer maar niet, dat vind ik zo’n paardenl*l.’ Maar als ik elke keer dat ik een soort blauwe plek had overgehouden aan de berichtgeving van RTL Boulevard de directie van RTL had moeten bellen dat ik het schandalig vind dat er op deze manier over mij wordt gepraat, dan had ik daar een halve dagtaak aan gehad, snap je?’ aldus Thijs.

Lees ook
Wow: Tweelingaankondiging Cristiano Ronaldo was het populairste bericht op Instagram in 2021

Roddelprogramma

De tweet heeft Thijs niet erg populair bij gemaakt, maar ondanks dat heeft de acteur geen spijt van zijn tweet. ‘Ik ga eerlijk zijn: ik heb er geen spijt van. Mijn berichtje ging niet of het erg was of niet dat Peter R. de Vries was vermoord, maar dat we niet de waarde van een roddelprogramma als RTL Boulevard moeten overschatten in onze samenleving.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP