Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > GOT-actrice zegt vaarwel tegen rode lokken

GOT-actrice zegt vaarwel tegen rode lokken

Celebs
GOT-actrice zegt vaarwel tegen rode lokken

Als de naam Sophie Turner geen belletje doet rinkelen, zal Sansa Stark dat wel doen. De actrice die de rol van oudste dochter op zich neemt in de serie Game Of Thrones staat bekend om haar signatuur rode lokken en blauwe ogen. Hier heeft ze nu zelf verandering in gebracht.

Turner deelde twee dagen geleden een foto op instagram waarin ze haar fans vertelt dat ze ‘iets gedaan heeft’. Haar rode lokken zijn nergens meer te bespeuren en zijn ingeruild voor een platinablonde coupe. Met deze transformatie kiest de actrice voor de ultieme zomerlook. Haar volgers op instagram maken zich alvast zorgen, dit zou immers kunnen betekenen dat haar personage Sansa Stark niet meer te zien zal zijn in het volgende seizoen. Of dit ook zal gebeuren, valt natuurlijk nog af te wachten.

I did a thing….. 💆🏼

Een foto die is geplaatst door Sophie Turner (@sophiet) op

Een week geleden deelde de 20-jarige actrice ook al een foto van een nieuwe tattoo op haar vinger. De foto toont 5 streepje op haar wijsvinger die door fans al snel in verband werden gebracht met de voorbije 5 seizoenen van Game Of Thrones. Turner liet achteraf weten dat de 5 streepjes symbool staan voor de 5 leden van haar familie.

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee