Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon weer online na heftige overval: ‘Dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren’

Gordon weer online na heftige overval: ‘Dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren’

Celebs
Gordon weer online na heftige overval: ‘Dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren’

Gordon heeft voor het eerst sinds woensdag bekend werd dat hij slachtoffer is geworden van een gewelddadige beroving weer van zich laten horen. Op Instagram bedankt hij voor “alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen”. Volgens de presentator en zanger lijkt zijn woning wel “een aula”.

Het gaat naar omstandigheden goed met Gordon, die vorige week ook nog hoorde dat hij besmet is met het coronavirus. “Ik voelde me reddeloos maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven. Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen. Ik heb geen serieuze klachten gehad qua corona dus toch een sterk gestel.”

Nieuwe plaat

Vorige week liet Gordon net na de overval weten voorlopig even niet online te zijn. “Ik ben aan de rand van de afgrond gebracht, maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen. Ik ben voorlopig even offline.” Inmiddels heeft de zanger zichzelf weer bij elkaar geraapt en is zelfs van plan om zijn nieuwe album ‘De Heling’ volgende week gewoon uit te brengen. “Mijn plaat krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen”, zegt hij. “Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren. Nogmaals dankjewel voor alles en vooral voor mijn leven. Carpe fucking Diem!”

Overval

Gordon werd vorige week zaterdag overvallen in zijn appartement in Amsterdam-Zuid. De indringers zouden hem hebben mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, hebben meegenomen. Beveiligers van een museum in de buurt schakelden de politie in. Donderdag werd een verdachte aangehouden. De 23-jarige man zit nog vast.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dank voor alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen( mn huis lijkt wel een aula) Ik voelde me reddeloos maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven. Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen. Ik heb geen serieuze klachten gehad qua corona dus toch een sterk gestel. Mijn plaat komt 12 oktober gewoon uit ‘De heling’ krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen. Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren. Nogmaals dankjewel voor alles en vooral voor mijn leven Carpe fucking Diem! @estergebuis voor de foto! #dankbaar #ergstenachtmerrieooit #strijder #doorgaan #houdenvanjezelf #backtoworkasap #nietkapottekrijgen #inherstel #nietkapottekrijgen

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Bron: ANP | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee