Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon flink onder vuur na ‘valse sneer’: opmerking jegens ‘collega’ Ewout wordt niet gewaardeerd

Gordon flink onder vuur na ‘valse sneer’: opmerking jegens ‘collega’ Ewout wordt niet gewaardeerd

Gordon flink onder vuur na ‘valse sneer’: opmerking jegens ‘collega’ Ewout wordt niet gewaardeerd

Op Instagram postte Ewout Genemans gisteren een foto samen met interventionist Maarten Dammers. Via deze post maakte de twee bekend dat er een nieuw seizoen aankomt van Verslaafd!. Ook Gordon reageerde onder deze foto, maar zijn opmerking werd niet bepaald gewaardeerd. 

Verslaafd!

Aan zijn volgers laat Ewout weten dat het nieuwe seizoen van Verslaafd! aankomend voorjaar te zien zal zijn bij RTL. Onder de foto schrijft de presentator: ‘Interventionist @maarten_dammers en ik zijn al weer een paar maanden op pad voor het nieuwe seizoen van Verslaafd! Dit voorjaar te zien bij @rtl.nl’.

Tekst gaat verder na de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ewout Genemans (@ewoutgenemans)

Doe is lief

Volgers reageren enthousiast onder de foto. Maar ook zanger Gordon deelde zijn mening in de reacties: ‘Geen budget voor styling??😂’. Maar helaas kon niet iedereen deze opmerking waarderen. Volgers reageren: ‘Doe is lief’ en ‘Styling is niet altijd maar in LV kleding lopen, dat is laten zien dat je het kan betalen. Styling is niet te koop, dat komt van binnenuit’.

Lees ook
Gordon is woedend omdat zijn vlucht naar Dubai wordt gecanceld

Steun

Maar terwijl vele volgers de opmerking van Gordon niet kunnen waarderen, zijn er ook volgers die het voor hem opnemen. ‘Jezus mensen @gordonheuckeroth maakt toch een geintje, waarom alles zo serieus?’, reageert iemand. Een ander schrijft: ‘Humor. Ik houd ervan. You go girl 🙌’. En ook is er te lezen: ‘Je opmerking schiet bij sommige in het verkeerde keelgat zo te zien😂😮.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress