Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon reageert op mogelijke samenwerking met Geer: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

Gordon reageert op mogelijke samenwerking met Geer: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

Gordon reageert op mogelijke samenwerking met Geer: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

In de SBS6-talkshow HLF8 liet Gerard Joling vorige week weten dat hij het stiekem toch wel ziet zitten om weer een samenwerking aan de gaan met Gordon. ‘Misschien doen we ooit weer wat samen op televisie, je weet het nooit’, vertelt de zanger. Maar Gordon is daar iets minder positief over. 

Radio 538

Gerard Joling sprak niet alleen bij Johnny de Mol over een mogelijke reünie op de televisie. Ook tijdens de ochtendshow van Radio 538 vertelde de zanger aan radio-dj Frank Dane over de terugkeer van Geer en Goor. Gerard laat weten dat hij dit vooral een goed idee vindt vanwege het Ouderenfonds, waar de twee zangers zich afgelopen jaren zo goed voor hebben ingezet.

Bellen

En Frank Dane wilde natuurlijk ook de andere kant van het verhaal horen en besloot tijdens het interview met Gerard ook Gordon te bellen om zijn mening te vragen over een eventuele samenwerking. Dat vond Gerard niet zo een goed idee. De zanger stond op, stamelde nog iets over dat hij weg moest voor een andere radio-uitzending en liep vervolgens de studio uit.

Bekijk hieronder de beelden van het interview. De tekst gaat verder onder de post. 

Reactie op Instagram

Tijdens de uitzending kreeg de radio-dj de voicemail van de zanger te horen. Maar ondanks dat Gordon zijn telefoon niet had opgenomen, kon hij wel reageren onder de post van Radio 538. De reactie luidde: ‘Ik stik nog liever in een oliebol op oudejaarsavond. Nooit’. De reactie is vrij snel daarna alweer verwijderd.

Geen samenwerking

Gerard spreekt zichzelf wel behoorlijk tegen de laatste tijd. Afgelopen zomer liet de zanger namelijk weten dat hij absoluut niet meer wilde samenwerken met Gordon. Zelfs een grote zak geld zou hem niet kunnen overhalen om ooit nog een keer samen met zijn ex-collega op de buis te verschijnen. De zanger zou namelijk zelf al genoeg geld hebben.

Lees ook
Geer en Goor terug? Gerard Joling sluit toekomstige samenwerking met Gordon tóch niet uit

Nationaal Ouderenfonds

Het is dan ook niet de eerste keer dat Gerard Joling liet weten dat hij niet meer wilde samenwerken met Gordon. De twee zouden namelijk meerdere ruzies hebben gehad. En dat terwijl het televisieprogramme ‘Geer en Goor’ meerdere keren heel succesvol is geweest. Zo maakte de twee zangers onder andere een programma voor het Nationaal Ouderenfonds. Tijdens dit programma probeerde de twee eenzame ouderen wat gezelschap te brengen. Geer en Goor werkte voor het laatst samen met elkaar toen ze samen jurylid waren in 2018 voor The Voice Senior.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress