Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon staat open voor relatie met een vrouw en denkt na over kinderwens: ‘Ik zou best een leuke papa zijn’

Gordon staat open voor relatie met een vrouw en denkt na over kinderwens: ‘Ik zou best een leuke papa zijn’

Celebs
Gordon staat open voor relatie met een vrouw en denkt na over kinderwens: ‘Ik zou best een leuke papa zijn’

Gordon (52) heeft nog altijd een kinderwens. De presentator en zanger, die twee jaar geleden al eens een draagmoeder zocht, denkt opnieuw na over een gezin. “Nu zou dat echt wel kunnen”, zegt hij maandagavond in het SBS6-programma ‘Waar is De Mol?’.

Kinderwens Gordon

Naar eigen zeggen zou Gordon “het leuk vinden om wat achter te laten”. “Ik heb er vaak genoeg over gedacht. Ik zou het ook heel leuk vinden en ik denk dat ik het kan ook. Ik zou best een leuke papa zijn”, aldus de presentator in Waar is de Mol, waarvan Shownieuws al een fragment heeft gepubliceerd. “Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren.”

Relatie met een vrouw

Gordon zegt ook dat hij openstaat voor een relatie met een vrouw. “Het gaat meer om de persoon, dus het zou ook een vrouw kunnen zijn. Misschien is dat wel de oplossing.”

Lees ook
Gordon weer online na heftige overval: ‘Dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren’

Brute overval

De opnames vonden plaats voordat Gordon eind september slachtoffer werd van een gewelddadige overval, die plaatsvond in zijn eigen appartement in Amsterdam-Zuid. De indringers zouden hem hebben mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, hebben meegenomen. Beveiligers van een museum in de buurt schakelden de politie in. Een paar dagen later werd een 23-jarige man aangehouden op verdenking van de overval.

De aflevering van ‘Waar is de Mol?’ met Gordon is vanavond te zien, om 21.30 uur op SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dank voor alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen( mn huis lijkt wel een aula) Ik voelde me reddeloos maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven. Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen. Ik heb geen serieuze klachten gehad qua corona dus toch een sterk gestel. Mijn plaat komt 12 oktober gewoon uit ‘De heling’ krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen. Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren. Nogmaals dankjewel voor alles en vooral voor mijn leven Carpe fucking Diem! @estergebuis voor de foto! #dankbaar #ergstenachtmerrieooit #strijder #doorgaan #houdenvanjezelf #backtoworkasap #nietkapottekrijgen #inherstel #nietkapottekrijgen

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee