Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon laat zich opnemen in afkickkliniek: ‘Nog een lange weg te gaan’

Gordon laat zich opnemen in afkickkliniek: ‘Nog een lange weg te gaan’

Celebs
Gordon laat zich opnemen in afkickkliniek: ‘Nog een lange weg te gaan’

Gordon laat zich opnemen in een afkickkliniek. De entertainer heeft het nieuws zelf bekendgemaakt via Facebook en Instagram, naar eigen zeggen omdat de pers er lucht van heeft gekregen en “voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan”.

Foute gewoontes om pijn te verzachten

In zijn post op social media schrijft Gordon dat hij zich laat opnemen omdat hij “bepaalde dingen in het leven doet die niet goed zijn, maar ermee doorgaat om de ‘pijn’ te verzachten”. Een heftige maar enige juiste beslissing, noemt de zanger het. In zijn biografie heeft Gordon toegegeven dat hij soms cocaïne gebruikt om ‘het nare gevoel uit zijn lichaam te krijgen’.

Lees ook
Gordon deelt schattige foto: ‘My new love!’

‘Nog een lange weg te gaan’

Gordon heeft goede hoop op een voorspoedig herstel. “Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen.” Gordon vraagt iedereen zijn privacy te respecteren en dat “men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve mensen, zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn maar er maar mee doorgaan om de ‘pijn’ te verzachten heb ik er voor gekozen om een rehab kliniek te bezoeken. Een heftige maar enige juiste beslissing. Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen. De pers heeft er lucht van gekregen vandaar mijn verklaring via FB en Insta voordat er weer allemaal idiote verhalen rond gaan. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal dit overwinnen en hiermee hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen. Ik hoop dat mijn privacy gerespecteerd word en men mij in alle rust dit zware proces laat doorstaan! Gordon #bestdecisionever #healthynewme #endofanera #newgoals #newme #gratefullness #example #rehab #supportplease #dontjudge #doeslief #lovingmyselfonitsway #timeforchange

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat moeten ze dan? 😂😂 maandje lekker weg!! #fit #healthyfood #mindset #newgoals #loveconcoursall #onlyoneway

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee