Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon zwaar mishandeld en beroofd in eigen huis: ‘Ik ben geslagen, geschopt en dacht dat ik dood ging’

Gordon zwaar mishandeld en beroofd in eigen huis: ‘Ik ben geslagen, geschopt en dacht dat ik dood ging’

Celebs
Gordon zwaar mishandeld en beroofd in eigen huis: ‘Ik ben geslagen, geschopt en dacht dat ik dood ging’

Gordon is zaterdagnacht slachtoffer geworden van een overval in zijn appartement in Amsterdam-Zuid. Twee indringers hebben de zanger en presentator mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, meegenomen. Gordon vertelt woensdag aan ‘De Telegraaf’ dat hij  de dood in de ogen heeft gekeken.

‘Geslagen, geschopt en vernederd’

De zanger spreekt van een nachtmerrie. “Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten maar ze bleven maar tegen me schreeuwen”, vertelt hij de krant.

‘Al dagen lang huil ik’

Op Instagram heeft Gordon inmiddels ook van zich laten horen. Hij is naar eigen zeggen aan de rand van de afgrond gebracht door de gewelddadige overval in zijn appartement van afgelopen zaterdag. “Voor het eerst in mijn leven geen woorden, al dagen huil ik en denk ik, waarom ik?”, schrijft de vorig jaar van drank en drugs afgekickte presentator en zanger bij een zwart-witfoto van zichzelf. “Ik ben aan de rand van de afgrond gebracht, maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen. Ik ben voorlopig even offline.”

Coronavirus

Gordon wist zich nadat de indringers waren vertrokken te bevrijden en om hulp te vragen. Beveiligers van een museum in de buurt schakelden de politie in. De zanger is “enorm aangeslagen”. Gordon, die zaterdag ook nog te horen kreeg besmet te zijn met het coronavirus, is onder doktersbehandeling en heeft steun van vrienden. Ook worden hij en zijn woning extra beveiligd.

Lees ook
Estelle openhartig over mishandeling en beroving: ‘Ik heb m’n longen uit mijn lijf gegild’

BN’er-support

Op Instagram reageren vele BN’ers geschokt op de post van Gordon. Zo ook Estelle Cruijff, die vorig jaar zelf nog slachtoffer werd van een gewelddadige beroving, steekt de zanger een hart onder de riem. “Sterkte m’n schatje! Ik ben er als je me nodig hebt, always!”, schrijft ze. Ook onder anderen Kim Kötter, Shelly Sterk, Gerard Ekdom, Sanne Hans, Jan Versteegh en Lilly Becker spreken hun steun uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee