Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon maakt gehakt van Jan Smit na ontdekking wie óók de nieuwe ‘The Voice’-coach had kunnen worden

Gordon maakt gehakt van Jan Smit na ontdekking wie óók de nieuwe ‘The Voice’-coach had kunnen worden

Gordon maakt gehakt van Jan Smit na ontdekking wie óók de nieuwe ‘The Voice’-coach had kunnen worden

Na één seizoen plaats te hebben mogen nemen in een van de iconische rode stoelen, moest Lil’ Kleine (26) alweer afscheid moeten nemen van zijn rol als coach in ‘The Voice of Holland’. Jan Smit (35) nam het stokje over en is sinds het huidige seizoen van de talentenshow te zien naast Anouk (45), Waylon (40) en Ali B (39). Toch is het volgens Gordon (52) helemaal geen goede keuze geweest om de Volendammer op de plek van de rapper te zetten. 

Auditie Don Diablo

In de podcast De GorDonDiablo Show vertelt Don Diablo (41) dat hij in de race zat om coach te worden in The Voice of Holland. “Ik heb eens auditie gedaan, als jurylid. Ik heb die uitzending opgenomen en ik vond het serieus leuk.”, aldus de dj. Waarom hij uiteindelijk dan toch niet te zien is in het programma? “Ze hebben voor Jan Smit gekozen”, verklaart hij.

Geen toevoeging

Dat Gordon stomverbaasd is door de keuze van de programmamakers, moge duidelijk zijn. “Ach, dat meen je niet! Oké…”, klinkt het dan ook uit de mond van de presentator. Daarbij haalt hij flink uit naar de Volendamse zanger. “Heel eerlijk, ik vind Jan Smit nu niet echt een toevoeging. Het is een schat van een jongen en hij heeft een prachtige carrière, maar hij heeft niet de autoriteit.”

Voorbeeld

Volgens Gordon kan Jan nog wel een voorbeeld nemen aan Tom Jones, die in The Voice UK een van de coaches is. “Ik vind hem zo geweldig. “Zo’n éminence grise.”

Lees ook
Nerveuze Jasper na stilgelegd optreden in ‘TVOH’: ‘Toen ik het terugzag, wilde ik wel door de grond’

Anouk en Jan

Wie nog meer niet heel blij lijkt te zijn met Jan in een van de rode stoelen, is medecoach Anouk. De twee lijken het immers al sinds de Blind Auditons níet heel goed met elkaar te kunnen vinden. Aan het begin van de talentenjacht moest de Volendammer al een ‘hou je bek’ incasseren van de zangeres, waarna even later een van zijn liedjeskeuzes volledig werd afgekraakt. Toch zou het al veel langer niet boteren tussen de twee TVOH-coaches. Sterker nog, naar verluidt is de basis van de ‘ruzie’ al in 2012 gelegd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: Brunopress