Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon is woedend omdat zijn vlucht naar Dubai wordt gecanceld

Gordon is woedend omdat zijn vlucht naar Dubai wordt gecanceld

Gordon is woedend omdat zijn vlucht naar Dubai wordt gecanceld

Zanger Gordon (53) was voor opnames even terug in Nederland en wil weer terug naar Dubai. Maar een vlucht naar Dubai blijkt niet mogelijk voor de zanger. Gordon werd namelijk gister geweigerd, omdat hij recent in Zuid-Afrika is geweest waar het omikron-virus rondgaat. Gordon is heel boos, omdat hij wordt geweigerd. 

Commentaar Instagram

Gordon laat duidelijk zijn ontevredenheid merken op Instagram. Zo zegt hij: “Nou lekker dan, ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikmregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek met dit kutvirus!’’ Hij zegt vervolgens dat de wereld gek geworden is en dat hij verplicht in Nederland moet blijven. Hij mag niet naar Dubai, omdat hij recentelijk in Zuid-Afrika is geweest.

Na zijn post op Instagram krijgt Gordon volle bak kritiek over zich heen. Men vindt dat hij zich aanstelt, dat er ergere dingen op de wereld zijn en dat hij blij moet zijn met een dak boven zijn hoofd. Gordon besluit om de post weer te verwijderen. RTL Boulevard heeft van berichtgevers vernomen dat Gordon ‘woest’ is geworden op het vliegveld en is uitgevallen tegen het luchtvaartpersoneel. Echter volgens zijn manager is Gordon boos geworden, maar heeft hij zich niet misdragen op het vliegveld. Het is nu de vraag wanneer Gordon wel weer naar zijn huis in Dubai kan reizen. 

Lees ook:
Gordon reageert op mogelijke samenwerking met Geer: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

Videoboodschap vorig jaar

Wat opmerkelijk is, is dat hij vorig jaar in maart het volgende zei: “Mensen moet écht thuisblijven, geen sociale contacten en gewoon thuisblijven. Niet meer de straat op gaan, alleen als het noodzakelijk is. En gewoon boodschappen halen voor misschien wel een week of een aantal weken want het leed is écht niet te overzien. We zijn pas aan het begin.’’ Gordon is het echter niet eens met de huidige coronamaatregelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard  en Story | beeld: BrunoPress