Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws voor Gordon: ‘Helaas is ons sprookje ten einde gekomen’

Verdrietig nieuws voor Gordon: ‘Helaas is ons sprookje ten einde gekomen’

Verdrietig nieuws voor Gordon: ‘Helaas is ons sprookje ten einde gekomen’

Gordon vertrok afgelopen maand naar Dubai om daar zijn dromen te verwezenlijken. Vriend Jeffrey reisde met hem mee, maar helaas laat Gordon vandaag weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

Relatie voorbij

De relatie tussen Gordon (53) en de bijna dertig jaar jongere Jeffrey is ten einde gekomen. Op Instagram deelt de presentator een kiekje van hun tweeën. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen”, schrijft Gordon in de post. “We hebben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug. We blijven goede vrienden en wensen elkaar niets dan goeds toe.”

De relatie was nog pril, in augustus werd bekend dat de Gordon en Jeffrey een relatie hadden. De afgelopen weken spendeerde het verliefde stel veel tijd in Dubai, waar Gordon naartoe is verhuisd. De relatie hield helaas geen stand. “We vinden het beiden heel jammer, maar het is wat het is. Mijn avontuur in Dubai zet ik onverminderd door”, aldus Gordon. Jeffrey is nu weer naar Nederland vertrokken, terwijl Gordon momenteel in Brussel zit voor televisieopnames.

Tekst gaat verder onder de foto

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees ook
Geer en Goor terug? Gerard Joling sluit toekomstige samenwerking met Gordon tóch niet uit

Dubai

Gordon is naar Dubai geëmigreerd deze maand. Hij gaf eerder aan dat hij weg wilde uit Nederland vanwege zijn veiligheid. Vorig jaar werd de zanger namelijk beroofd en mishandeld in zijn huis. Hij hoopt nu anoniem in Dubai door het leven te gaan. Wellicht dat hij in Dubai een nieuwe liefde tegenkomt. Voor nu woont hij alleen samen met zijn hondje Toto in deze wereldstad.

Bron: Nu.nl | Beeld: BrunoPress