Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon is boos op ongevaccineerden: ‘Dwazen helpen de economie naar de kloten!’

Gordon is boos op ongevaccineerden: ‘Dwazen helpen de economie naar de kloten!’

Gordon is boos op ongevaccineerden: ‘Dwazen helpen de economie naar de kloten!’

Gordon (53) gebruikt zijn Instagram graag om zijn mening te delen met zijn volgers. Zo liet de zanger gisteren weten dat hij helemaal klaar is met alle ongevaccineerde mensen in Nederland. Ongevaccineerden helpen de economie naar de kloten, aldus de zanger.

‘Neem die injectie’

Gordon woont sinds enkele weken in Dubai. De zanger heeft geen goed woordje over voor de mensen in Nederland die zich niet hebben gevaccineerd. Hij schuift zijn mening over ongevaccineerden dan ook niet onder stoelen of banken op Instagram. “In Nederland helpen vijftien procent of meer dwazen de economie naar de kloten! Ik ben klaar met die mensen”, schrijft hij gefrustreerd. Gordon heeft zelf twee horecavestigingen in Nederland, die flink geraakt zijn door alle coronamaatregelen. In Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten zijn er juist weinig besmettingen en veel mensen zijn wél gevaccineerd, aldus Gordon.

De zanger is van mening dat iedereen gewoon een coronavaccinatie moet gaan halen. “Stop met dit bange beleid en armetierige gedrag jegens een groep vaccinatietegenstanders. Neem die injectie, dan zijn we er met een maand van af”, schrijft Gordon boos. Hoewel Gordon niet bang was om zijn mening te delen, is de Instagram-foto wel weer van Instagram verwijderd.

Lees ook
Experts doen dringend verzoek: geef extra coronaprik aan ouderen en kwetsbaren vanwege dalende effectiviteit van vaccins

Dubai

De zanger lijkt al behoorlijk gesetteld te zijn in Dubai. Een paar weken geleden emigreerde Gordon definitief naar de wereldstad. Op Instagram deelt hij vaak jaloersmakende kiekjes van zijn leven daar. Helaas heeft Gordon de relatie met vriend Jeffrey beeïndigd na een paar weken in Dubai. Gelukkig heeft hij hondje Toto nog om gezellig mee te knuffelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress