Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon: ‘Ik ga trouwen!’

Gordon: ‘Ik ga trouwen!’

Gordon: ‘Ik ga trouwen!’

Het liefdesleven van Gordon kent zijn ups en downs. De goedlachse presentator is alweer drie jaar vrijgezel en dat vindt-ie nu wel lang genoeg duren. In een dappere poging om ‘aan de man te komen’, gooit Goor het daarom nu over een andere boeg. 

Wettig huwelijk
Hoe hij de ware gaat proberen te vinden? Gordon (48) gaat onder het toeziend oog van tv-kijkend Nederland op zoek naar de liefde. En met de man die als de lucky one uit de bus komt, zal Gordon in het huwelijksbootje stappen. ‘Ja, we gaan het helemaal serieus aanpakken’, onthult de zanger aan de Telegraaf. ‘Het slot van de serie is een wettig huwelijk, gesloten door een officiële trouwambtenaar met alles erop en eraan.”

Serieus op zoek
Voor zijn nieuwe programma gaat hij niks in scène zetten. Hij zal zijn hele zoektocht naar de liefde laten vastleggen. ‘Ik ga op tv serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen. En mocht dat na een tijdje anders uitpakken, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal er dus ook officieel moeten worden gescheiden. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van dit programma.’

Het programma zal dit najaar te zien zijn op RTL4. Wat denk jij: grote hit of misfit?

Bron: Privé, Telegraaf