Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon verkoopt villa eindelijk na meerdere pogingen: zó ziet het ‘paleis’ er vanbinnen uit

Gordon verkoopt villa eindelijk na meerdere pogingen: zó ziet het ‘paleis’ er vanbinnen uit

Gordon verkoopt villa eindelijk na meerdere pogingen: zó ziet het ‘paleis’ er vanbinnen uit

Al meerdere keren deed Gordon (52) een poging gedaan om van zijn villa in Blaricum af te komen, maar telkens mocht het niet baten. Tot nu. De presentator heeft de woning eindelijk verkocht, zo laat hij weten aan ‘Shownieuws’.

Villa Gordon éindelijk verkocht

In 2013 zette Gordon voor het eerst een tekoopbord in de tuin, maar destijds lukte het hem niet om de villa te slijten. Drie jaar later – in 2016 – zette de zanger zijn huis opnieuw op de markt, om in 2019 de boel nóg eens te koop aan te bieden. Keer op keer lukte het niet om het Gooise stulpje van de hand te doen, maar inmiddels zijn de handtekeningen toch gezet.

Flink bedrag

De villa in Blaricum stond te koop voor een duizelingwekkend bedrag van 2,9 miljoen euro. Voor hoeveel geld de woning uiteindelijk verkocht is, is niet bekend. Wel laat Gordon weten dat hij ontzettend blij is dat het eindelijk gelukt is om het huis – dat volgens hem niet te bewaken is – van een nieuwe eigenaar te voorzien.

Tijd voor verandering

Wie het huis heeft gekocht, krijgt een woning van 471 vierkante meter. De woning is onder meer voorzien van een zwembad met bar, een gym en een keuken. “Gelachen, gehuild, gefeest, gedanst op deze bijzondere plek. Maar het is tijd voor verandering en een ander leven”, zo schreef Gordon eerder op Facebook. “Ik verkoop een stuk van mijn energie die dit huis zo te gek maakt. Hier gaan andere mensen gelukkig worden, dromen en een toekomst opbouwen.”

Lees ook
Om óp te vreten: al bijna 40.000 mensen volgen de avonturen van Gordon’s nieuwe puppy

Overval

Naast zijn villa in Blaricum heeft Gordon een appartement in Amsterdam-Zuid, waar hij afgelopen september een traumatische ervaring meemaakte. Hij werd slachtoffer van een brute overval in de woning. Twee indringers hebben de zanger en presentator mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, meegenomen. “Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken”, vertelde hij erover. “Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram