Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gordon: “Mijn familie is door de roem uit elkaar gevallen”

Gordon: “Mijn familie is door de roem uit elkaar gevallen”

Gordon: “Mijn familie is door de roem uit elkaar gevallen”

Zanger en presentator Gordon Heuckeroth stopt eind deze maand definitief met zingen. Hij sluit zijn zangcarrière van 25 jaar af met twee optredens in het concertgebouw. Volgens de zanger heeft de roem hem te veel gekost, en is het daarom de hoogste tijd om te stoppen.

Keerzijde
In een openhartig interview aan Veronica Magazine vertelt Gordon over de prijs die hij heeft moeten betalen voor de roem die met zijn carrière mee kwam. “Mijn hele familie is door de roem uit elkaar gevallen, vrienden ben ik kwijtgeraakt, ik heb geen anonimiteit meer. De prijs is te hoog geweest.”

Opgeven
Vervolgens doet de altijd goedlachse presentator uit de doeken dat hij vreest dat het nooit meer helemaal goed zal komen in zijn familie. “Van de week had ik het toevallig heel zwaar: wat zou het leuk zijn om al mijn broers en zusjes weer bij elkaar te zien! Maar die gedachte moet ik gewoon opgeven.”

Grote familie
Toch heeft de 48-jarige zanger niet het gevoel dat het allemaal aan hem te wijten is. “Het ligt niet aan mij, het ligt aan hoe iedereen met elkaar omgaat. We hebben een grote familie, ik heb zeven broers en zusjes, mijn oudste broer zie ik nog en twee zusjes. De rest wil niet meer met elkaar praten of met mij.”

Bron: RTL, Veronica Magazine

Lees ook: