Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gooische moeder Pauline twijfelt over vierde kindje: ‘We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen’

Gooische moeder Pauline twijfelt over vierde kindje: ‘We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen’

Gooische moeder Pauline twijfelt over vierde kindje: ‘We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen’

Pauline Wingelaar (35) verloor tot groot verdriet haar dochter Belle op 30 september door vroeggeboorte. In de nieuwste aflevering van ‘Echte Gooische Moeders’ vertelt Pauline dat ze nog niet hebben besloten of ze voor een vierde kindje willen gaan. De realityster wil eerst tot rust komen in het nieuwe huis en zegt dat ze nog geen overhaaste beslissingen gaan nemen.

Frisse start

In de nieuwste aflevering die vanaf vandaag te zien is bij Videoland vertelt Pauline dat ze samen met haar gezin binnenkort een frisse start maken in Bussum. Maar voordat Pauline, Harmen en haar twee zoontjes Reinier en Diederik in het nieuwe huis kunnen gaan wonen, moet de woning eerst flink opgeknapt worden. “Het is een huis waar niemand zijn vingers aan durfde te branden omdat het a: een monumentaal pand is, b: het is een houten huis en c: alles, maar dan ook werkelijk álles moet nog gedaan worden”, vertelt Pauline tijdens de aflevering.

Nieuw huis

De Gooische moeder vertelt dat ze al een tijdje niet meer in het huis is geweest: “Ik kom er niet zo vaak want ik was natuurlijk eerst zwanger en toen dacht ik alleen maar: de hele wereld kan me gestolen worden, want ik maakte me alleen maar druk om haar en mij – en voor de rest dacht ik: dat komt allemaal wel goed.”

Pauline heeft het moeilijk om het moment dat ze de kamer binnenstappen die ze voor hun dochter Belle in gedachten hadden.”De laatste keer dat ik daar kwam was het nog de babykamer. (…) Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, het was zo’n mooi kamertje geweest.”

Vierde kind

Als vriendin Leslie bij Pauline langskomst vertelt ze dat ze nog niet weten of ze voor een vierde kindje willen gaan. “Ik heb met Harmen besloten dat we in ieder geval eerst hier gaan wonen en rust in de tent gaan creëren. (…) We gaan nog geen overhaaste beslissingen nemen.”

“Harmen begint er vaak over”, vervolgt Pauline even later als ze alleen voor de camera zit.”Ik denk toch dat dat komt omdat hij een man is en ook redelijk praktisch is, en denkt dat het misschien troost biedt. Ik denk ook wel dat het troost biedt. Het vervangt Belle niet, maar het wil niet zeggen nu Belle overleden is dat mijn wens voor nog een baby weg is. Ik wilde zo graag een derde kindje, dat heb ik nu gekregen – al is ze overleden. Ik denk dat ik eerst rust moet krijgen.”

Lees ook
Gooische moeder Pauline Wingelaar openhartig over verlies dochtertje: ‘Zolang zij niet opgaf, gaf ik ook niet op’

Man Harmen

Dankbaar vertelt Pauline dat haar man Harmen haar erdoorheen sleept. Zo zegt ze: “Wat wij hebben meegemaakt heeft ons zó dicht naar elkaar toegebracht, dat had ik niet verwacht” en “Harmen is zo lief en geeft me zoveel ruimte om verdrietig te zijn, te huilen. Hij zou nooit zeggen: ‘Kom op zeg’, hij is in alles trots op me. Ik hield al heel veel van hem, maar ik houd nu nog meer van hem.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL nieuws | Beeld: Getty Images