Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bizar: goodiebag van huwelijk Harry en Meghan verkocht voor 25.000 euro

Bizar: goodiebag van huwelijk Harry en Meghan verkocht voor 25.000 euro

Bizar: goodiebag van huwelijk Harry en Meghan verkocht voor 25.000 euro

Bijna een week na het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle is het koppel nog zo’n beetje dagelijks hét onderwerp van gesprek. Het opvallendste nieuws van vandaag rondom het populairste stel van het Britse koningshuis? Eén van de huwelijksgasten is flink binnengelopen door zijn goodiebag die na afloop van het feest uitgedeeld werd aan alle gasten op Ebay voor een ongelooflijk bedrag te verkopen.

Lees ook
Dít is de ex-man van Meghan Markle

Hóeveel?!

Nadat in totaal 83 biedingen werden uitgebracht op het bedrukte linnen tasje met inhoud, is het uiteindelijk voor een uitzinnige 21.400 Britse pond, omgerekend bijna 25.000 euro, verkocht. Dat meldt het Britse Sky News.

Goodies

Op de tas staan de initialen van de hertog en hertogin van Sussex. Verder is de goodiebag gevuld met onder meer het programma van de huwelijksceremonie, een koelkastmagneet, chocola, een flesje water en kortingsbonnen voor winkels. Ook zit er een Windsor Castle Royal Wedding-polsbandje, parkeersticker en kaart in het tasje. Het idee om het tasje te verkopen lijken meerdere gasten te hebben gehad: er staan nog meerdere advertenties op de internationale versie van Marktplaats, waarvan er één met een vraagprijs van maar liefst 50.000 pond (meer dan 57.000 euro).

Grote eer

De goodiebags werden uitgedeeld aan de ongeveer tweeduizend ‘gewone’ burgers die Meghan en Harry uitnodigden voor hun huwelijk. Zij mochten bij Windsor Castle de aankomst en vertrek van het bruidspaar en de gasten van dichtbij zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte