Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goede vriendin van Wesley en Yolanthe: ‘Yolanthe zit niet op een verzoening te wachten’

Goede vriendin van Wesley en Yolanthe: ‘Yolanthe zit niet op een verzoening te wachten’

Celebs
Goede vriendin van Wesley en Yolanthe: ‘Yolanthe zit niet op een verzoening te wachten’

Wesley Sneijder maakt er geen geheim van dat hij hoopt ooit weer samen te komen met Yolanthe Cabau. Toen de actrice onlangs even in Nederland verbleef voor filmopnames, leek een verzoening tussen Yolanthe en Wesley dichterbij dan ooit. Maar volgens een vriendin van de twee zit de actrice daar helemaal niet op te wachten… 

Tweede kans

In zijn biografie is Wesley vol lof over zijn ex en moeder van zijn zoontje Xess Xava. De reden van de breuk wijt hij volledig aan zichzelf. De afgelopen periode heeft hij aan zichzelf gewerkt, ook in de hoop dat Yolanthe hem ooit weer terug neemt. Maar volgens een gezamenlijke vriend(in) moet Wes er niet te veel op hopen. “Ik krijg niet de indruk dat Yolanthe staat te springen om hem een tweede kans te geven”, meldt zij aan het blad Weekend. Yolanthe zou zich willen richten op haar leven met zoontje Xess. Een verzoening is wat haar betreft uitgesloten, aldus de bron. “Zij zit helemaal niet te wachten op een verzoening, ze wil vooral rust.”

Onder één dak wonen

Toch is de hoop op nog niet volledig vervlogen. Andere bronnen spreken de insider tegen: Wesley en Yolanthe zouden volgens hen wel degelijk afstevenen op een huwelijkshereniging. De oud-voetballer zou er vertrouwen in hebben dat hij in de toekomst weer met zijn gezin onder één dak kan gaan wonen.

Lees ook
Yolanthe openhartig over ‘turbulente’ leven met Wesley: ‘Ik zal altijd van hem houden’

Hard zijn best doen

“Wesley en Yolanthe zijn weer voorzichtig aan het daten, dat weet nog bijna niemand”, vertelt een goed ingevoerde bron aan Story. Volgens de bron is Wesley nog altijd stapelgek op Yolanthe en heeft zij andersom weer gezien hoe hij de afgelopen maanden is veranderd. “Om die reden heeft Yolanthe hem een tweede kans gegeven. Dat Yolanthe haar hart opnieuw voor Wesley heeft geopend, betekent niet dat ze weer terug bij elkaar zijn. Wesley zal hard zijn best moeten doen om Yolanthe weer voor zich te winnen, maar de belangrijke eerste stap is gezet”. Zullen de twee elkaar dan toch weer terugvinden en one happy family gaan vormen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee