Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goede Tijden Slechte Tijden krijgt een eigen tijdschrift

Goede Tijden Slechte Tijden krijgt een eigen tijdschrift

Goede Tijden Slechte Tijden krijgt een eigen tijdschrift

De makers van de langlopende soapserie Goede Tijden Slechte Tijden brengen deze zomer een magazine uit! Het tijdschrift zal tijdens de zomerstop van de serie vier keer verschijnen, en wordt deels door de soapacteurs zélf samengesteld. 

Lees ook: Dít is de reden dat Inge Schrama uit GTST stapt

De reden voor het lanceren van een zomertijdschrift, is dat de zomerstop van de serie voor vele fans van Goede Tijden Slechte Tijden erg lang duurt. Het magazine moet de trouwe fans dan ook helpen om de maanden zónder hun favoriete karakters door te komen.

Everon Jackson Hooi, die in de serie Bing speelt, is aangewezen als hoofdredacteur. GTST-actrices Dilan Yurdakul (Aysen) en Babette van Veen (Linda) schrijven een persoonlijke column in de tijdschriften. Ook zullen er dubbelinterviews te lezen zijn met huidige acteurs, die de acteurs interviewen die eerder hun rol vertolkten.

Natuurlijk wordt er in de tijdschriften ook uitgebreid aandacht besteed aan het vervolg van de serie en wordt de nieuwe castfoto bekend gemaakt. Op 7 juli wordt de zomercliffhanger van GTST uitgezonden, en op die datum zal eveneens de eerste editie van het tijdschrift in de winkels liggen!

#smile #weekendvibes

A post shared by Everon Jackson Hooi (@everonhooi) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL