Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goed nieuws voor BZV-boer Marc uit Zambia: hij is weer verliefd!

Goed nieuws voor BZV-boer Marc uit Zambia: hij is weer verliefd!

Goed nieuws voor BZV-boer Marc uit Zambia: hij is weer verliefd!

De KRO-NCRV begon het jaar goed door op 1 januari het eerste deel van een Boer Zoekt Vrouw Special uit te zenden, waarin presentatrice Yvon Jaspers op bezoek gaat bij boeren uit voorgaande seizoenen. Aanstaande zondag zie je het tweede deel van de special, waarin we onder meer ontdekken hoe het boer Marc uit Zambia is vergaan sinds zijn deelname aan het programma.

Lees ook
Hoera! Er komt een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Nieuwe liefde
In een preview van de special zien we dat Marc (39) niet langer samen is met AnneKim, voor wie hij viel in het programma. Na een tijdje bleek dat zij toch niet genoeg voelde voor de knappe, maar stille viskweker. Gelukkig heeft Marc niet lang hoeven treuren, want hij is weer verliefd!

‘Voor elkaar gemaakt’
De vrouw in kwestie zocht contact met hem via Facebook en woont in Nederland. Dat laatste had Marc niet zien aankomen, dat hij zou vallen voor iemand die niet in Zambia woont. De video laat ook zien dat Yvon Jaspers de breuk tussen Annekim en Marc totaal niet had verwacht. Volgens haar waren Marc en AnneKim ‘voor elkaar gemaakt’.

Troost
Ook voor Marc zelf kwam de breuk uit de lucht vallen. ‘Ik schrok daar ook van’, geeft Marc toe. De twee zijn acht maanden samen geweest, maar in juli bleek de koek op. De charmante viskweker vond daarna troost in alle liefdesverklaringen die hij via Facebook kreeg. Maar één vrouw sprong tussen al deze vele berichten uit. Hij vond haar meteen ‘erg leuk’. Het blijkt te gaan om een dertigjarige Rotterdamse: Merel, moeder van een zoon. “Inmiddels is ze drie weken hier geweest. Het gaat goed. Heel lief is ze, heel lief.”

Het tweede deel van de Boer Zoekt Vrouw Special is op zondag 7 januari om 20.20 uur te zien. Bekijk de preview in onderstaande video:

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Still uit video