Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace en vriend Lévy na drie jaar uit elkaar: ‘Houden van is ook loslaten’

Glennis Grace en vriend Lévy na drie jaar uit elkaar: ‘Houden van is ook loslaten’

Celebs
Glennis Grace en vriend Lévy na drie jaar uit elkaar: ‘Houden van is ook loslaten’

Glennis Grace en haar vriend Lévy hebben na drie jaar een punt achter hun relatie gezet. De twee zijn al ruim twee maanden uit elkaar maar de zangeres maakt het nieuws nu pas bekend in een video op Instagram.

Glennis Grace en vriend uit elkaar

Al een tijdje broedde Glennis naar eigen zeggen op een geschreven statement maar omdat ze dat te onpersoonlijk vond, nam ze een video op. “We zijn helaas uit elkaar. Dat doet mij heel erg veel pijn en hem ook. Maar voor nu is het het beste”, aldus de 42-jarige zangeres over de breuk met de zestien jaar jongere Lévy.

Gek van hem

“Het is zoals het is. Ik zeg altijd: niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Voor nu is het voor mij in ieder geval heel erg loslaten, want ik ben nog steeds heel erg gek van hem en hij ook van mij. Er zijn geen rare dingen gebeurd”, benadrukt ze specifiek voor de roddelbladen.

Houden van is loslaten

Glennis zegt dat haar liefde voor Lévy “heel erg oprecht was”. “En dat is nog steeds heel oprecht, want ik houd nog steeds heel erg van hem. Maar op dit moment geldt het gezegde: houden van is ook loslaten. Ik heb er twee maanden lang over gedaan om erachter te komen of ik dat moest doen en dat is wat ga ik ga doen, met heel veel pijn in mijn hart.”

Donkere periode

Eind juli 2018 maakte Glennis bekend dat ze een nieuwe liefde heeft: de knappe gitarist Lévy. “Toen ik hem leerde kennen zat ik best wel in een donkere periode in mijn leven. Ik was niet gelukkig. Hij was de eerste die me buikpijn gaf van het lachen, dat je denkt van: dit is crazy, man.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Houden van is soms ook loslaten….🥺

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Bron: ANP | Beeld: Instagram, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee