Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dromen komen uit voor Glennis Grace: zangeres is nieuwe coach bij ‘The Voice of Holland’

Dromen komen uit voor Glennis Grace: zangeres is nieuwe coach bij ‘The Voice of Holland’

Dromen komen uit voor Glennis Grace: zangeres is nieuwe coach bij ‘The Voice of Holland’

Vorig seizoen werd Jan Smit de nieuwe coach bij The Voice, nadat Lil’ Kleine er besloot mee te stoppen. De coach besloot vorige maand te stoppen met het programma en zich op zijn 25-jarig jubileum te gaan concentreren dit jaar. Er werd druk gespeculeerd wie het stokje van Jan zou overnemen en gisteravond werd bekend dat niemand minder dan Glennis Grace dit jaar de kandidaten gaat coachen en klaarstomen in het nieuwe seizoen van ‘The Voice of Holland’.

Glennis Grace ‘The Voice of Holland’

Glennis Grace, die in het komende twaalfde seizoen van The Voice of Holland plaatsneemt naast medecoaches Anouk, Ali B en Waylon, is enorm vereerd dat ze gevraagd is. “Ik geniet enorm van al dat talent en regelmatig jeukten mijn handen om als coach aan de slag te gaan. Ik ben een perfectionist en probeer het maximale uit mijzelf, maar ook uit anderen te halen”, zegt de zangeres, die belooft voor de talenten die haar kiezen “door het vuur” te gaan.

Beste zangeres van Nederland

Vanwege haar deelname aan het Eurovisie Songfestival en America’s Got Talent ziet RTL-baas Peter van der Vorst in Glennis de ideale toevoeging aan het team van coaches. “Ze wordt alom geprezen als een van de beste zangeressen van Nederland én ze weet als geen ander hoe het is om door een jury beoordeeld te worden”, aldus Van der Vorst.

Lees ook
The Voice-zangeres Hanin (18) wordt mogelijk uitgezet naar Syrië

Geduchte collega

Peter vervolgt: “Met die internationale ervaring is ze de perfecte toevoeging aan het team van coaches dat er al zit. Stuk voor stuk toppers die hun sporen op muziekgebied ruimschoots hebben verdiend. Anouk, Ali B en Waylon hebben er een geduchte collega én concurrent bij, want wij zijn ervan overtuigd dat Glennis populair zal zijn bij de kandidaten.”

‘Dreams can come true’

De zangeres maakt het nieuws bekend op met een Instagram-post. Daarin zit Glennis in de beroemde rode stoel zit. “Van Amerika, tot het aan het Songfestival, heb ik mijn stem mogen laten horen op vele bijzondere podia. En nu aan mij de eer om jouw stem te horen én te coachen op dit bijzondere podium. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en ik hoop jullie snel te zien”, hoor je de nieuwe coach van The Voice zeggen. Blijkbaar was dit een lang gekoesterde wens van Glennis aangezien ze “dreams can come true” bij de post schrijft.

De tekst gaat verder onder de video. 

Battle met Jan Smit

Dat we Glennis eigenlijk al bijna eerder in de rode stoel hadden moeten zien zitten, werd begin dit jaar duidelijk. In de YouTube-serie ‘keukentafelsessies’ van YouTube-ster Jamie Li vertelt Glennis over een carrière als coach bij ‘The Voice’. “Ik was in de running dit jaar”, liet Grace destijds weten in de video. “Ik zei direct ja. Natuurlijk. Het lijkt me te gek.” Aangezien het programma veel tijd in beslag neemt, moest er van de zangers “wel een goede compensatie tegenover staan.” Blijkbaar was dat vorig seizoen nog geen optie bij RTL want, “ze kozen voor Jan Smit”, aldus de zangeres. Gelukkig mag Grace een na een jaartje wachten alsnog talenten gaan coachen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress