Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace opnieuw indrukwekkend in tijdens finale AGT: ‘Dit was sensationeel!’

Glennis Grace opnieuw indrukwekkend in tijdens finale AGT: ‘Dit was sensationeel!’

Glennis Grace opnieuw indrukwekkend in tijdens finale AGT: ‘Dit was sensationeel!’

Glennis Grace heeft de eerste finaleshow van America’s Got Talent met vlag en wimpel doorstaan. De Amsterdamse zong het nummer Run van Snow Patrol en kreeg daarmee niet alleen het publiek, maar ook de jury overeind.

Lees ook
Glennis Grace scoort finaleplaats: dít zijn haar concurrenten

Staande ovatie

Een staande ovatie van Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel viel haar ten deel nadat ze een loepzuivere uitvoering van het lied ten gehore had gebracht.

Lovende woorden

Simon Cowell noemde haar optreden ‘sensationeel’, Heidi Klum vond Glennis ‘flawless’ en Mel B zei: ‘Jij kan echt zingen!’. Howie Mandel voegde daaraan toe: “Ik weet dat je al een grote carrière hebt in Nederland, maar dit podium geeft jou toegang tot de rest van de wereld. Ik vond het geweldig!”

‘Ik wil winnen voor m’n zoon’

In het filmpje voorafgaand aan haar performance benadrukte Glennis haar blijdschap om in de finale te mogen staan. “Voor mij is zingen als ademen, dus dit is echt geweldig om mee te maken. Buiten het podium ben ik vooral moeder van Anthony. Zonder zijn steun zou ik hier niet staan, hij is supertrots op me. Dit is mijn moment en ik wil winnen voor hem.”

Amerikaanse media onder de indruk

Het toonaangevende Amerikaanse muziektijdschrift Billboard heeft zich lovend uitgelaten over het optreden van Glennis. Het magazine schrijft: “Glennis Grace heeft de gave om zich elke keer opnieuw te verbeteren als ze optreedt bij America’s Got Talent. Bij het eerste deel van de finale pakte ze haar moment. De geboren Nederlandse zangeres blies alles en iedereen omver met haar krachtige uitvoering van Snow Patrol’s hit Run uit 2003, dat later gezongen is door Leona Lewis.”

One last shot

De winnaar van het 13e seizoen van America’s Got Talent wordt woensdag bekendgemaakt, nadat de finalisten nog een keer hebben opgetreden.

Bekijk Glennis’ wederom geweldige optreden in onderstaande video:

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still