Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kippenvel: Glennis Grace brengt prachtig eerbetoon aan overleden Peter R. de Vries

Kippenvel: Glennis Grace brengt prachtig eerbetoon aan overleden Peter R. de Vries

Kippenvel: Glennis Grace brengt prachtig eerbetoon aan overleden Peter R. de Vries

Glennis Grace heeft bij radio538 een prachtig, emotioneel en loepzuiver eerbetoon gebracht aan de donderdag overleden Peter R. de Vries. Ze zong tijdens de Ochtendshow op verzoek van radio-dj Frank Dane het nummer Hero van Mariah Carey.

Geknokt tot het einde

De misdaadverslaggever overleed donderdagmorgen, nadat hij op 6 juli werd neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat na de uitzending van RTL Boulevard. In een verklaring over het overlijden van Peter R. de Vries schrijft de familie: “Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘On bended knee is no way to be free’. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar.”

Eerbetoon Peter R. de Vries

Peter R. de Vries werd slechts 64 jaar. Op televisie, in de krant en op sociale media brengen velen een eerbetoon aan de overleden verslaggever. Ook op de radio wordt er stilgestaan bij zijn overlijden. Zo ook tijdens de Ochtendshow op Radio538, waar Glennis Grace een cover zing die velen kippenvel bezorgd.

Lees ook:
Heel Nederland huilt: BN’ers rouwen massaal om overleden Peter R. de Vries

Hero

Frank Dane vertelt: “Je bent een hero, Peter. Ik heb daarom Glennis Grace gevraagd om hierheen te komen en dat wilde ze doen. En daar ben ik heel erg dankbaar voor. We wensen de familie, vrienden en nabestaanden heel veel kracht en sterkte”, besluit hij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio 538 (@radio538)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard |Beeld: Getty