Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace door in America’s Got Talent

Glennis Grace door in America’s Got Talent

Glennis Grace door in America’s Got Talent

Glennis Grace is door naar de halve finales van talentenjacht America’s Got Talent. De Amsterdamse kreeg genoeg stemmen van het Amerikaanse publiek om de volgende ronde te bereiken.

Lees ook: Glennis Grace maakt grote indruk op publiek én jury bij liveshow AGT

Tijdens de bekendmaking van de uitslag, waarin het ging tussen Glennis en comedian Samuel J. Comroe, riep presentatrice Tyra Banks om dat beide acts door waren. De Nederlandse zangeres leek dat niet te begrijpen, en liep al teleurgesteld het podium af toen Tyra haar vroeg: ‘Hoorde je wel wat ik zei?’.

The Greatest Showman

Na een live-aflevering op dinsdag, waarin de Nederlandse het nummer Never Enough zong uit de film The Greatest Showman, was het grotendeels aan de kijkers om te bepalen wie er een plekje krijgt in de volgende ronde van de talentenjacht. Glennis zat bij de vijf acts waar het meeste op werd gestemd.

Halve finale

De halve finales vinden plaats op 4 en 11 september. Pas na de laatste kwartfinale volgende week wordt bekend op welke datum de zangeres uit Nederland weer in actie komt.

Stemmen

Glennis moest het na de liveshow hebben van stemmers in Amerika. In eerste instantie was haar verteld dat ook mensen in haar thuisland hun stem konden uitbrengen. Een paar uur voor de live-uitzending op dinsdag bleek toch dat er een zogeheten geoblock zat op de stemsite van televisiezender NBC. Hierdoor was het in principe niet mogelijk vanuit buiten de VS een voorkeur voor de Amsterdamse aan te geven. Glennis deelde in haar Instagram Story woensdag echter een van de vele berichten die rondgingen op sociale media om dit via een omweg alsnog te doen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld & bron: ANP