Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Glennis Grace bevestigt relatiebreuk met Lévy Simon: ‘She is single again’

Glennis Grace bevestigt relatiebreuk met Lévy Simon: ‘She is single again’

Glennis Grace bevestigt relatiebreuk met Lévy Simon: ‘She is single again’

Glennis Grace is weer vrijgezel. De zangeres bevestigt via een Instagram story van Ali B dat zij en Lévy Simon een punt achter hun relatie hebben gezet.

The voice of Holland

Ali B nam zijn 900.000 volgers mee achter de schermen van The Voice of Holland. De rapper deelt beelden van de coaches. Glennis is komend seizoen te zien als een van de coaches. Als Glennis in beeld komt zegt Ali B: “She is single again, zoals jullie gelezen hebben’’. Waarop Glennis zegt: “Waarom zeg je dat nou weer?’’. Hoewel ze eerst licht geïrriteerd reageert, bevestigt ze daarna dat de geruchten inderdaad kloppen.

Lees ook
Relatie voorbij? Met deze 5 tips zorg je voor een frisse wind in huis

Eerdere breuk

Ongeveer een jaar geleden liet Glennis via Instagram weten dat zij en Lévy Simon een punt achter hun relatie hebben gezet. De zangeres kreeg toen veel steun van haar volgers. Maar begin januari maakte het stel bekend hun relatie een tweede kans te geven. Zo vertelde Glennis eerder dit jaar aan RTL Boulevard dat de coronacrisis hun relatie ‘sterker dan ooit’ maakte. De twee zijn drie jaar samen geweest, maar hebben er uiteindelijk toch voor gekozen om uit elkaar te gaan.

Lévy Simon is gitarist in de band van Glennis. Of de breuk ook gevolgen zal hebben voor hun samenwerking, is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard, Nu.nl | Beeld: BrunoPress