Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Angels forever: Gisele Bundchen neemt het op voor Doutzen na uitspraak over coronavaccinatie

Angels forever: Gisele Bundchen neemt het op voor Doutzen na uitspraak over coronavaccinatie

Angels forever: Gisele Bundchen neemt het op voor Doutzen na uitspraak over coronavaccinatie

Vorige week plaatste Doutzen Kroes een post via haar social media dat nogal tot de verbeelding sprak. Dit keer geen kittige foto’s in lingerie of zelfs met nog minder, maar een statement over haar visie op de vaccinatie tegen het coronavirus. Ze kreeg daar behoorlijk wat kritiek op, maar topmodel Gisele Bündchen (41) neemt het voor haar op.

“Niet dwingen tot vaccinatie”

In de post zegt Doutzen dat ze zich de laatste tijd afwezig was op social media, omdat ze tijd nodig had om na te denken. Ook zei ze: “Ik laat me niet dwingen het vaccin te nemen.” Veel volgers vonden het onverantwoord om haar platform hiervoor te gebruiken, waar anderen het juist toejuichten en prezen. Zo was bijvoorbeeld Forum voor Democratie Leider Thierry Baudet het ook roerend eens met Doutzen.

Tekst gaat verder onder post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Gisele over Doutzen

In de comments onder de post reageert Gisele: “Ik ken Doutzen en weet dat ze een heel aardig en lief persoon is. Ik kan niet geloven dat er zoveel haatreacties haar kant opkomen, simpelweg omdat ze haar mening verkondigt. Het maakt me verdrietig om te zien hoeveel veroordeling er is, evenals een gebrek aan empathie. Haat is niet het antwoord,” aldus Gisele.

Angels bij Victoria’s Secret

Gisele en Doutzen kennen elkaar van hun samenwerking bij lingeriemerk Victoria’s Secret. Ze vervolgt: “Ik vraag iedereen om hun geest rust te geven en diep in je hart te kijken om liefde te vinden. Zodat we allen samen kunnen komen in vrede en harmonie kunnen creëren in deze wereld. We hebben dat nu meer dan ooit nodig.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Getty Images